reklama

Česká Lagardere vydává knihu pro děti

Společnost Lagardere Active ČR rozšířila portfolio svých produktů o vydání první knihy. Předlohou pro ni se stalo dětské rádio Pigy.cz.

Foto: lagardere.cz

Společnost Lagardere Active ČR rozšířila portfolio svých produktů o vydání první knihy. Předlohou pro ni se stalo dětské rádio Pigy.cz.
 
Kniha Prasátko Pigy a jeho kouzelný svět vyšla 24.února. Jeho autorkou je Tereza Karpianus, editorkou Zdenka Chocholoušová, která je zároveň autorkou projektu Pigy.cz. Knihu stejně jako web rádia Pigy.cz doprovodil kresbami Jan Vajda.
 
"Kniha zachycuje vše, na co se dětí ptají, jak Pigy vznikl, kde se vzal, kde potkal své kamarády. Je to kouzelný příběh plný překvapení, radosti a opravdového přátelství! Pohádkové příběhy, které se na sebe napojují, sepsala Terezka Karpianus. Navázala plynule na poetickou linku, kterou jsem Pigymu konstruovala.

Rádio Pigy můžete poslouchat online ZDE >>

Knížku svými milými ilustracemi dovedl k dokonalosti Honza Vajda, zachytil hravost příběhu a tak vzniklo opravdu kouzelné dílko," říká k vydání knižní prvotiny Zdenka Chocholoušová, vedoucí oddělení on line produktů Lagardere Active ČR.¨

Křest knihy...

...se uskutečnil v Paláci knih Luxor na Václavském Náměstí ve středu 26.února. Kmotrem se stal moderátor Pavel Cejnar a mezi hosty se objevil také Lubor Zoufal, ředitel strategického rozvoje Lagardere Active ČR či marketingový ředitel Lagardere Active ČR Pavel Renčín.
 
Knihu vydalo nakladatelství Fragment v nákladu 5000 kusů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nebojte se být holkou na neděli, radí Jan Zlatohlávek

Jan Zlatohlávek: Jak hloupá ženská o muže přišla

Manžel je mimozemšťan aneb Proč ženy muže nechápou

 

 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama