reklama

Vyhrajte dětský voděodolný foťák GoGEN Maxi Nemo

Pokud plánujete letos trávit čas s dětmi u vody, určitě se vám bude hodit dětský voděodolný fotoaparát.

Foto: maxipes.cz

Jak a na co využít fotoaparát u vody:

Rodinný portrét z mušliček
Pokud se podaří dítěti nasbírat hodně mušliček, navrhněte mu, ať z nich vytvoří váš rodinný portrét a následně jej vyfotí. Fotografii pak můžete vytisknout a umístit například na lednici.
Hrad z písku
Zaúkolujte děti vytvořením stavby z písku, se kterou se následně na památku vyfotí jako hrdí architekti. Doma následně fotografii vytiskněte a pobídněte je, ať podle ní zkusí postavit totéž dílo na domácím pískovišti a opět ho vyfotí. Obě stavby pak podle fotografií společně porovnejte.
Mořský tvor z písku
Nechte děti, ať jedno druhému přikryje dolní část těla pískem, ze kterého vymodeluje například ploutev mořské panny či chapadla chobotnice. Pokud zahrne pískem i ruce, může na jejich místě vytvořit třeba krabí klepeta nebo křídla, jako má racek. Finální písečnou sochu si každé dítě na památku vyfotí a na displeji pak mohou porovnat, jak se komu výtvor povedl.
Příšera z hlubin
Tato hra je ideální pro dvě větší děti. Jedno z nich si sedne na břeh a druhé se potopí. Ve chvíli kdy se druhé dítě vynoří, bude představovat příšeru a první ho vyfotí. Podle fotek pak mohou zhodnotit, kdo udělal nejstrašidelnější příšeru.
Házení balónků s vodou
Řekněte dítěti, ať fotí svoje kamarády, kteří si budou hrát s balonkem napuštěným vodou a snaží se vyfotit moment, kdy pytlík s vodou praskne. Jakmile se mu to podaří, děti se vymění a fotit jde někdo další. Tuto hru doporučujeme hrát raději doma na zahradě nebo daleko od lidí, kteří by si mohli na případné postříkání vodou stěžovat.
Šipka a skoky do vody
Vyfotit kamaráda při skákání šipky ve vzduchu bude pro dítě velkou výzvou. Může se však pokusit zachytit i různé vtipné skoky kamarádů do vody nebo vyfotit jejich hromadný skok.
Hledáme zvířátka
U vody se pohybuje nespočet malých zvířátek - berušky, mravenci, ptáci, žížaly, různí brouci atd. Na přírodních koupalištích se zase vyskytuje řada vodních tvorů, jako jsou malé rybičky, žáby či pulci. Navrhněte svému potomkovi, ať se pokusí nějakého takového tvora najít a vyfotit. Nad displejem si pak můžete s dítětem o zvířeti popovídat a říci mu o něm vše, co víte. Z takovýchto fotografických úlovků můžete vytvořit pěkný vlastní atlas zvířat.
Výskoky a vodní akrobacie
Asi nejzábavnější prázdninové fotky vznikají při různých výskocích z vody. Nechte proto své děti aby se navzájem fotily a snažily se jedno druhé zachytit přímo při výskoku z vody.  Mohou také zkusit zachytit to, jak dělají stojku pod vodou.
Vyhazování míče
Ať už jste u moře nebo jen u bazénu na zahradě, můžete dětem navrhnout, ať jedno z nich vyhodí míč, a mezitím, co poletí ve vzduchu, udělá nějakou legrační pózu. Druhé dítě ho při tom bude fotit. Následně se prostřídají. Fotografie si pak spolu mohou prohlédnout a zhodnotit, kdo udělal nejlepší momentku.
Různé obličeje
Nechte děti, ať se navzájem fotí a snaží se vyjádřit obličejem různé pocity - například že mají radost, jsou smutní, rozzlobení, překvapení atd. Tato hra se bude nejlépe hrát ve třech, kdy se jedno dítě nebude dívat, co druhé a třetí fotí a až podle fotografie se bude snažit poznat, jakou emoci jeho kamarádi ztvárnili.

Pokud plánujete letos trávit čas s dětmi u vody, určitě se vám bude hodit dětský voděodolný fotoaparát. Nejen, že děti zabavíte, ale získáte tak rovněž mnoho skvělých momentek do rodinného alba.

Na trhu najdete voděodolný fotoaparát GoGEN MAXI NEMO, který je určen přímo pro děti a je vyzdoben hravými obrázky Maxipsa Fíka.

Soutěžte o dva fotoaparáty MAXI NEMO právě teď:

Už nemusíte mít strach, když se budou chtít vaše děti fotit u moře, u bazénu či za deště. Pokud se přístroj namočí, nic se mu nestane. Kompaktní tvar pěkně sedí do dětských rukou a snadné ovládání si velmi rychle osvojí i úplní začátečníci. Lehce můžete volit mezi ostřením od 1 metru až do nekonečna pro běžné focení a režimem Makro, ve kterém fotoaparát ostří od 20 do 50 cm před objektivem.

  • Využít lze také až 8 násobný digitální zoom.
  • Jako hledáček slouží 1,8 palcový displej pro prohlížení snímků.
  • Aparát zvládá rozlišení až 5 Mpx a také videa v rozlišení 640 x 480 pixelů.
  • Přístroj pohání 2 mikrotužkové baterie.
  • Vaše snímky a videa jsou ukládána na Micro SD paměťovou kartu.

Soutěžit můžete hned!

Stačí správně odpovědět na následující otázky. Soutěž probíhá od 11. srpna 2014 (00:00 hod.) do 22. srpna 2014 (23:59 hod.). Více o podmínkách se dozvíte v pravidlech soutěže.

Nápovědu k první soutěžní otázce najdete ZDE

Výhercem se stanou dva z vás...

...kteří se soutěže zúčastní v souladu s pravidly, odpoví správně na soutěžní otázku i doplňující soutěžní otázku. V případě více správných odpovědí na soutěžní otázky, než je počet výher, je rozhodující termín odeslání registračního formuláře.

V případě, že žádný ze soutěžících nezodpoví doplňující soutěžní otázku správně, stává se výhercem soutěžící, který na doplňující soutěžní otázku odpověděl co nejblíže správné odpovědi. Podle odpovědí na doplňující soutěžní otázku se následně určí pořadí umístění výherců v soutěži.

Výherci budou kontaktováni e-mailem do 30 dnů od konce soutěže. Ceny budou soutěžícím zaslány na poštovní adresu, kterou zadali do soutěžního formuláře.

 



"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama