reklama

Simona Krainová: Z královny večírků starostlivou mámou

Simona Krainová by mohla být vzorem ostatním ženám hned z několika důvodů. Tím hlavním je samozřejmě její krása a módní styl. Obdivuhodná je ale také její pracovitost a to, s jakou vervou přijala roli maminky. A to, co se nám na ní líbí nejvíc, je, že dokáže tohle všechno skvěle propojit.

Foto: Profimedia.cz

Simona Krainová by mohla být vzorem ostatním ženám hned z několika důvodů. Tím hlavním je samozřejmě její krása a módní styl. Obdivuhodná je ale také její pracovitost a to, s jakou vervou přijala roli maminky. A to, co se nám na ní líbí nejvíc, je, že dokáže tohle všechno skvěle propojit.

Povídali jsme si s ní nejen o roli matky, ale také o její nové filmové roli - co nevidět se totiž po dlouhé době objeví na plátnech kin. A protože je tváří vozů značky DS, ptali jsme se i na její řidičské schopnosti a také na vlastnosti, které musí její auto splňovat.

V posledních letech jste prošla velkou změnou a z královny večírků je především maminka. Nechybí vám to?

Mateřství mě změnilo hodně, jsem teď opravdu jiná než dřív. Objevuji v sobě nové pocity, emoce a lásku. Jsem teď mnohem více opatrnější, starostlivější, mám o své děti neustálý strach. A pokud mi něco chybí, je to určitě čas pro sebe a svou rodinu. Přála bych si s nimi trávit více času. Jsem ale pokorná a vděčná osudu za to, co mi přihrál. 

Jaká jste máma? Je něco, co vám stále nejde?

Snažím se být ve výchově přísná a zasádová, chci aby z mých kluků vyrostli slušní lidé. Ráda je ale i rozmazluji. Práci si plánuji tak, abych se jim mohla co nejvíce věnovat a trávila s nimi každou volnou chvilku. Někdy bych si přála, aby se ten čas zastavil a já si chvíle s nima mohla pořádně vychutnat. 

Jak jste poznala, že je Karel ten pravý muž, s kterým chcete mít rodinu? V čem to bylo jiné?

Na začátku vztahu to nikdy nevíte, ale čas ukázal, že jsem si vybrala nejlépe, jak jsem mohla. Karel je skutečně vyjimečný muž a jsem opravdu ráda, že po jeho boku můžu trávit svůj život. 

Po dlouhé době vás zase uvidíme ve filmu - natáčíte Vieweghovu Vybíjenou. Hrají tam také Michal Suchánek, Richard Genzer a Ondřej Sokol. Jak se s nimi pracuje? Zvládáte reagovat na jejich vtípky?

Natáčení mě nestutečně bavilo, dokážu si představit, že herectví by byla moje práce. S Partičkou jsme se celý štáb pořádně nasmáli a pobavali, je to banda správných a veselých chlapů, někdy je ale těžké s nimi držet krok. 

Jaké máte pracovní plány? V módě už se pohybujete tak dlouho - neplánujete třeba také sama něco navrhovat jako spousta vašich kolegyň?

Nabídek pro navrhování dostávám hodně, ale zatím jsem si na nic takového netroufla, jsem perfekcionista, který rád dotahuje věci do konce, takže z hlediska času je to teď aktuálně nemožné. Miluju architekturu a design, který by mě bavilo navrhovat. Interiér našeho bytu v Dejvicích jsem si navrhla celý sama, teď se realizuji na přestavbě v našem novém víkendovém domku za Prahou.

Pokud se ale jedná o módu, tak úzce spolupracuji se svojí oblíbenou módní návrhářkou Kateřinou Geislerovou, se kterou každý model konzultuji a sdílím s ní svoje nápady. Aktuálně pracujeme na panence pro nadaci UNICEF, celá akce vyvrcholí v listopadu její aukcí. Do budoucna budu nadále spolupracovat s klinikou Yes Visage, výrobcem vozů DS a budu pokračovat v projektu Czechoslovak TopModel, který v České republice aktuálně probíhá.

Jak moc je pro vás design důležitý například při výběru auta?

Asi jako každá žena mám ráda pěkné a designové věci, a to platí i o autech, ale není to pro mě určitě priorita. Spíš to vnímám jako bonus navíc, že tak praktická věc jako auto může být zároveň pěkným doplňkem.

Mluvili jsme o těch změnách - jak se změnil váš přístup k vozům, když přišla rodina?

Teď když mám dvě malé děti dbám na to, aby bylo auto hlavně bezpečné, praktické a také prostorné. Když vyrážíme na rodinné nákupy, nebo výlety, tak máme kufr pořád plný. Auto se mi ale samozřejmě musí i líbit. Pak mu dokážu být věrná opravdu dlouho. Co si teď už také nedokážu představit, je nemít automatickou převodovku. Rychle jsem si na tuhle vychytávku zvykla a už bych neměnila.

Doporučujeme: Podívejte se na redakční test vozu DS5, jehož tváří Simona Krainová je

Jaká jste řidička? A kdo řídí u vás doma?

Bohužel patřím mezi ty netrpělivé řidiče. Nechám se snadno vytočit, hlavně tedy v Praze, kde je to s dopravou někdy o nervy. Mám ráda svižnou a rychlou jízdu. Řízení vnímám i jako relax, pustím si hudbu a dokážu se skvěle odreagovat a vyčistit si hlavu. Jako řidičku by mě měli hodnotit spíše ostatní, než já sama. Manžel s mým řízením nemá určitě problém, věří mi a za volant mě pouští. Když ale vyrážíme někam společně celá rodina, tak řídí většinou on a já cestou bavím kluky, aby jim cesta rychleji utíkala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Zahoďte šampony! Nového trendu se chytly i celebrity!

Co se nosí v metropolích módy? Džíny, tenisky a kůže

Jak se správně starat o kožené boty, kabelku či bundu?

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama