reklama

Soutěž: Vyhrajte čtyři skvělé deskové hry a zničte nudu

S rodinou, s dětmi či s návštěvou? Stačí zasednou a sáhnout po jedné ze skvělých deskových her.

Foto: Profimedia.cz

S rodinou, s dětmi či s návštěvou? Stačí zasednou a sáhnout po jedné ze skvělých deskových her.

Hry které pobaví, poučí, zaujmou děti i dospělé. Připravili jsme pro vás soutěž o čtyři takové hry. Zkuste štěstí a vyhrajte.

Soutěžte o čtyři skvělé deskové hry:

Pojistěte si vyplnění vašeho volného času zábavou v podobě legendárních  deskových her z dílny portálu Albi.

1. cena: Osadníci z Katanu

Osadníci z Katanu jsou legendou ve světě deskových her, která si získala přízeň milionů hráčů po celém světě. A čím tato hra jednoznačně předčí jiné deskové hry?

Především variabilitou herního plánu. Každá partie je jedinečná. Spolu s protihráči osidlujete ostrov Katan.

2. cena: iKNOW

iKnow je hra, která kombinuje vědomosti s taktikou. 1 600 otázek ze 4 kategorií z celého světa a k tomu 4 800 zajímavých nápověd. Ke každé otázce máte celkem tři nápovědy, které vás vedou ke správné odpovědi! 

Jen znalosti však k vítězství nestačí. Ve hře potřebujete i dobrý odhad vašich soupeřů, na jejichž znalost či neznalost si vsázíte!

3. cena: Párty Time 18+

Jak již název této hry napovídá, je čas na párty! Při plnění některých úkolů se možná budete červenat, ale jen díky nim nakonec pořádně rozjedete párty a královsky se pobavíte. Při pantomimě předveďte to nejlepší, co ve vás je.

Popusťte uzdu vaší kreativitě při modelování a zapojte fantazii při vysvětlování pojmů či slovních spojení. U modelování si můžete pomoct ohebným panáčkem, který vás bude vždy poslouchat.

4. cena: V kostce Svět

Chcete poznat různé země světa? V této hře z řady

V kostce! se s pomocí 71 karet s obrázky různých zemí světa dozvíte vždy to nejzajímavější z každé země.                 

Soutěžit můžete hned!

Stačí správně odpovědět na následující otázky. Soutěž probíhá od 17. listopadu 2014 (00:00 hod.) do 29. listopadu 2014 (23:59 hod.). Více o podmínkách se dozvíte v pravidlech soutěže.

Nápovědu k první soutěžní otázce najdete ZDE

Výhercem se stanou čtyři z vás...

...kteří se soutěže zúčastní v souladu s pravidly, odpoví správně na soutěžní otázku i doplňující soutěžní otázku. V případě více správných odpovědí na soutěžní otázky, než je počet výher, je rozhodující termín odeslání registračního formuláře.

V případě, že žádný ze soutěžících nezodpoví doplňující soutěžní otázku správně, stává se výhercem soutěžící, který na doplňující soutěžní otázku odpověděl co nejblíže správné odpovědi. Podle odpovědí na doplňující soutěžní otázku se následně určí pořadí umístění výherců v soutěži.

Výherci budou kontaktováni e-mailem do 30 dnů od konce soutěže. Ceny budou soutěžícím zaslány na poštovní adresu, kterou zadali do soutěžního formuláře.

Výherci: D. Jiroutková (Praha 10), M. Sobotková (Most), Ludmila Vilímová (Praha 5), V. Kortusová (Zdíkov) Všem výhercům ze srdce gratulujeme!

 



"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama