reklama

Rekordní nevěra: Brit zplodil 26 dětí s 9 ženami!

I Velká Británie má svého rekordmana. Během 37 let zplodil 26 dětí. O koho jde?

Foto: Facebook

Řeknete si, že je Velká Británie zemí, která ctí zákony, morálku a tak nějak se drží při zemi. Ale Brit Michael Redman je výjimkou. Drží rekord, zplodil 26 dětí s devíti různými ženami.

Po světě běhá jeho 13 dcer a 13 synů. Jak to, že si jej ženy tolik oblíbily? Co na něm vidí a jak se mu tento "výkon" podařil?

Hřebec, nebo nevěrník?

S plodností tento muž rozhodně nemá problém. S věrností už to bude horší... Samy podváděné ženy ale tvrdí, že se umí dokonale přetvařovat a lhát. "Je okouzlující a charismatický. Řekne vám přesně to, co chcete a potřebujete slyšet," prozradila deníku Daily Mail jedna z jeho "vyvolených".

Doporučujeme: Běžný dnešní vztah? Sex na prvním rande a nevěra

Všechny jeho ženy potvrzují i fakt, že absolutně netušily, že by je podváděl. A už vůbec nevěděly, kolik mu vlastně po světě běhá potomků. Zjištění, že je v jedné zemi 26 dětí, které mají stejného otce, je přímo šokovalo. A to všechno za pouhých 37 let.

Nenápadný řidič autobusu

Přemýšlíte, čím se asi tak živí, když má na starosti tolik potomků? Michael Redman je řidič linkového autobusu a netají se tím, že mnoho svých žen poznal právě v práci.

Nyní žije se svou partnerkou, která je jen o rok starší (39), než jeho prvorozené dítě, v malém dvojdomku v Guilfordu. Spolu vychovávají sedm vlastních dětí. Nejmladší dceři je teprve devět měsíců.

Dlouhá historie

Jak byste zareagovala, kdyby muž jednoho krásného dne přišel domů a řekl by, mám několik žen a s nimi 26 dětí? Děsivé! A to si představte, že Michael o svých partnerkách mluví jako o Ženě č. 1, Ženě č. 2 atd., jména mu dělají problém a nechce v tom mít nepořádek.

Náš tip: Smazala jsem účet na Facebooku. Vzal mi čtyři roky života

Jeho první potomek přišel na svět už v roce 1976. První dceru od té poslední, která se narodila loni, dělí 37 let a 3 měsíce. Nejplodnějším obdobím pro něj byl rok 1988, kdy se mu narodily hned tři děti najednou od třech různých matek.

Není divu, že ženy, které s ním mají dítě, nechtějí veřejně vystoupit a přiznat se k tomu. Buď se stydí a odmítají být jednou v řadě, nebo se obávají, že by ta řada byla nakonec ještě delší, a ostuda tedy o to větší. Nás by zajímalo, jak se mu daří splácet alimenty.

Více o životě Michaela Redmana se dozvíte na tomto videu...

Co myslíte, proč zplodil tolik dětí? Dokazuje si tím něco? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Dva roky byl slepý. Teď čte bez brýlí!

Styl není o penězích. Sama Emma Smetana je důkazem

Jak si v domácnosti poradit s plísněmi?



"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama