reklama

Jenn chce všechny muže naučit vařit. V kuchyni je nahá!

Jak naučit muže vařit? Tato kuchařka své recepty na videu předvádí nahá!

Foto: YouTube

Mladá Argentinka, která si říká Jenn, se rozhodla, že k vaření přitáhne i muže. Štve ji, že nám ženám vůbec v kuchyni nepomáhají. Rozhodla se proto natáčet videa s jednoduchými recepty. Asi si řeknete, jak je hodlá přesvědčit. Jde na to chytře. Vaří totiž nahá.

Aby tato videa nebyla označená za pornografický materiál, má na sobě kalhotky a prsa si zakrývá sýrem, miskou nebo svazkem zeleniny.

Rychle a jednoduše

Jenn ve svých 24 letech vaří jen rychlé a jednoduché recepty, které zvládnou i začátečníci. Podařilo se jí vybudovat obrovskou fanouškovskou základnu a její videa mají velkou sledovanost.

Doporučujeme: Video: Dvouletá holčička rapuje abecedu

"Mám kamaráda, který neustále jí ve fast foodech, protože nechce vařit a nemá na to ani čas, což je u většiny mužů. Chtěla jsem jim ukázat, že může být vaření zábavné a recepty hodně jednoduché," říká mladá kráska pro Daily Mail.

Recept na avokádový dip

V následujícím videu se můžete naučit pravý avokádový dip. Samozřejmě, že i v tomto receptu zůstává Jenn věrná svému outfitu.

Na recept budete potřebovat zralé avokádo, které zbavíte pecky a vydlabete do misky, nastrouhanou dužinu z rajčat, jemně nasekanou cibulku, šťávu z půlky limetky a chilli papričku. Vše se smíchá dohromady a podává s kukuřičnými nachos.

Zaujmout mužskou část

"První video jsem nahrávala v domě své kamarádky, protože má krásnou kuchyň a hodně surovin. Natáčení nás obě bavilo," vzpomíná na své začátky Jenn.

Náš tip: 10 nejlepších receptů Ládi Hrušky

Připravování videa je velmi náročné. Je třeba pořád kontrolovat správný úhel kamery. "Většinu scén natáčíme několikrát, abychom se ujistily, že je vše pečlivě zakryté. Nechceme porušovat pravidla YouTube," vysvětluje zapálená kuchařka.

Sama se věnuje amatérskému divadlu, ale protože se její videa stala tolik populární, uvažuje o profesionální dráze kuchařky a moderátorky.

Jeden háček by tu na této kuchařské škole byl. Všichni muži, kteří se podle Jenn budou chtít naučit vařit, musí umět španělsky, protože videa nahrává ve svém rodném jazyce, argentinské španělštině.

Myslíte si, že má šanci muže přimět vařit? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Zažeňte velikonoční nudu. Kam za zábavou a dobrým jídlem?

Co můžete ještě dělat, když partner nechce děti?

12 věcí, které vám v domácnosti nenápadně škodí

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama