reklama

Horoskop na září 2015: Jaký bude začátek podzimu?

Co všechno vás může potkat během prvních podzimních dnů, to se dozvíte v našem horoskopu.

Foto: Isifa/Thinkstock

Prázdniny jsou nenávratně pryč a s přicházejícím podzimem nastávají všední dny s nejrůznějšími povinnostmi a úkoly, ale možná i se zajímavými překvapeními. Co všechno vás může potkat během měsíce září, to se dozvíte v našem horoskopu.

Beran (21. 3.-20. 4.)

Začátek školního roku se u Beranů nese ve znamení horlivosti a prudkosti. Nedokážete být trpěliví, což se nejvíce projeví na milostném poli. Přitom špetka taktu by se vám zejména v prvním zářijovém týdnu výjimečně hodila. Od 9. zažíváte příval tvůrčích sil, jež uplatníte v lásce i na pracovišti. V zaměstnání si po celý měsíc dávejte pozor na nepřející kolegy. Opatrnost vás uchrání před intrikami.

Více o znamení Beran čtěte ZDE >>

Býk (21. 4.-21. 5.)

Do nového měsíce vstoupíte rozvážným krokem a zdá se, že máte každý den dopředu pečlivě rozplánovaný. Tato taktika slibuje zajímavé finanční přilepšení. Oč promyšlenější program vyžaduje atmosféra na pracovišti, o to spontánnější se vyplatí být v milostném životě. Romantická slůvka a lehká koketérie vám v začátku září přinesou překvapivou odměnu. Od 17. se připravte na smršť tvůrčí síly a nápadů.

Více o znamení Býk čtěte ZDE >>

Blíženci (22. 5.-21. 6.)

Příznivé postavení Jupitera vám v devátém měsíci roku otevírá netušené profesní možnosti. Pracujete na svých schopnostech a dostanete příležitost je následně okamžitě zúročit. Mnoho Blíženců čeká cesta do zahraničí, nebo rozšiřování obzorů alespoň v teoretické rovině. Kariéra a vzdělávání hrají prim až do 9. září. Poté si najdete čas i na rodinu. Na prvním místě jsou ovšem ryze milostné aktivity!

Více o znamení Blíženci čtěte ZDE >>

Rak (22. 6.-22. 7.)

V čele s Venuší zažíváte dokonalé hvězdné konstelace! Na začátku měsíce cítíte příval zdravého sebevědomí, které se odrazí na způsobu vašeho jednání. Připadáte si přitažliví, baví vás koketování s opačným pohlavím a nezvyklá sebejistota bude znát i v zaměstnání. Sotva popadáte dech, ale z odvedených úkolů jste nadšení. Složité úkoly berete jako výzvu, jíž je třeba se postavit. Jste v rozkvětu!

Více o znamení Rak čtěte ZDE >>

Lev (23. 7.-22. 8.)

Vstup do nového měsíce je pro Lvy náročnější kvůli nevlídnému postavení Venuše. Naštěstí neslavný začátek září je předzvěstí lepšího vývoje v dalších týdnech. Hvězdy od vás vyžadují větší dávku skromnosti a schopnost všímat si detailů. Veškeré plány odložte na období po 8. září, kdy si snadno získáte srdce každého důležitého člověka. Platí to jak v milostném životě, tak i při pracovních plánech.

Více o znamení Lev čtěte ZDE >>

Panna (23. 8.-22. 9.)

Pozornost zrozenců Panny se v začátku září stáčí k milostnému životu. Toužíte po dobrodružství a intenzivních zážitcích, za nimiž se bezhlavě ženete. Přízeň v lásce si vychutnáváte jen do 7. září, poté se pozornost stočí k zaměstnání. Snadno se soustředíte a dokážete rychle vstřebat nové informace. Navíc se cítíte plni energie, díky čemuž předeženete konkurenci. Od 17. září začnete více odpočívat.

Více o znamení Panna čtěte ZDE >>

Váhy (23. 9.-23. 10.)

První zářijový týden přináší Vahám perné chvilky. Na pracovišti čelíte mnoha překážkám, které mají prověřit vaši pečlivost. Zelenou mají jedinci všímající si naprostých maličkostí. Milostný život vzkvétá na začátku měsíce až příliš a vy se cítíte láskou svázaní. Od horoucích citů zamilovanosti utíkáte právě do zaměstnání i ke knihám. Máte chuť rozšiřovat obzory, což se daří i díky četným setkáním.

Více o znamení Váhy čtěte ZDE >>

Štír (24. 10.-22. 11.)

Devátý měsíc tohoto roku propůjčuje už tak výřečným Štírům schopnost efektivní komunikace. Na svou stranu nyní dokážete získat opravdu vlivné jedince. Výjimečně se vám daří na pracovním i studijním poli, a to až do 20. září. Díky příznivému postavení Venuše nezapomínáte ani na lásku. Ta se stane vaším hnacím motorem už během prvního dne nového školního roku. Na romantiku si však pár dnů počkáte.

Více o znamení Štír čtěte ZDE >>

Střelec (23. 11.-22. 12.)

Střelci by měli počítat s tím, že je vstup do dalšího měsíce rozhodně nebude šetřit. Očekává se po vás schopnost multitaskingu a pečlivě rozplánovaný časový harmonogram. Skloubit různorodé povinnosti bude náročné pouze v první zářijové dekádě, poté začnete mnoho úkolů vnímat pouze jako rutinní maličkosti. V soukromí vám na cestu za štěstím svítí samotná Venuše. Nezadaní se mohou snadno seznámit.

Více o znamení Střelec čtěte ZDE >>

Kozoroh (22. 12.-20. 1.)

Do nového školního roku vstoupíte s čistou hlavou. Problémy v milostném i rodinném životě jste nechali za sebou a nyní se radujete z harmonické atmosféry. Ačkoliv se kolem vás děje spousta zajímavostí, nedokážete se docela odstřihnout od pracovního dění. Pokuste se nepožadovat stejné hektické nasazení po svých spolupracovních a neporovnávejte výkony ani s přáteli. Vašemu tempu totiž málokdo stačí.

Více o znamení Kozoroh čtěte ZDE >>

Vodnář (21. 1.-20. 2.)

Září začíná pro Vodnáře ve velkém stylu. Máte spoustu nápadů, jste aktivní a optimističtí, ačkoliv se vám ne všechny novinky podaří realizovat. Hvězdy radí soustředit se na budoucnost a všechny vize směřovat k tomuto okamžiku. Aktuálně procházíte přípravnou fází, kdy lehce naberete potřebné znalosti a zkušenosti, jež se vám později budou hodit. V troufalých představách vás podporuje i rodina.

Více o znamení Vodnář čtěte ZDE >>

Ryby (21. 2.-20. 3.)

Romantická atmosféra vás neopustí ani na začátku školního roku. Aktuální postavení hvězd přináší do života Ryb více citových vjemů a jemnosti. Dokážete vidět v druhých hlavně dobré a každého si snadno zamilujete. Výjimečné okamžiky vás čekají také na pracovním poli. Tam bude ovšem potřeba, abyste se neřídili svou intuicí, ale jednali čistě logicky. Dokážete být průbojní, ale nejdete přes mrtvoly.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejkrásnější vlasové trendy: Co se bude nosit na podzim?

Nádherné bydlení: Tak dopadla záchrana starého mlýna

Ponožky v sandálech jsou definitivně IN: Jak je nosit?

-----------------------------------------------------------------------

Nahlédněte na horoskopy on-line.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama