reklama

Horoskop říjen 2015: Co vám asi přinese podzim?

Na co všechno se můžete těšit v říjnu ve vztahu, v rodině či v zaměstnání se dozvíte v našem horoskopu.

Foto: Isifa/Thinkstock

Sychravé podzimní dny obvykle nikomu moc na náladě nepřidají, ale třeba vás i přesto v tomto období čeká něco mimořádného! Na co všechno se můžete těšit ve vztahu, v rodině či v zaměstnání se dozvíte v našem horoskopu.

Beran (21. 3.-20. 4.)

V desátém měsíci roku je hlavním tématem zdraví Beranů. Vše, co v tomto čase uděláte pro utužení své tělesné i duševní schránky, se vám vrátí jako mávnutím kouzelného proutku. Před zimou je čas očistit organismus a zbavit se podzimní únavy. Uprostřed měsíce máte dostatek sil, abyste se poprali s důležitými povinnostmi. Pracujete na tom, abyste do budoucna vylepšili podmínky pro sebe i své kolegy.

Více o znamení Beran čtěte ZDE >>

Býk (21. 4.-21. 5.)

Ani Býkům se nevyhne aktuální otázka zdravého životního stylu. V začátku měsíce se mohou zhoršit některé zdravotní potíže a vyžádají si lékařskou péči nebo přehodnocení současné životosprávy. Hlavně v první polovině října se snažte trávit více času na čerstvém vzduchu a věnujte se pravidelnému pohybu. Ten odbourá spoustu tělesných i duševních strašáků. Úplněk do života vnese pozitivní energii.

Více o znamení Býk čtěte ZDE >>

Blíženci (22. 5.-21. 6.)

Vstup do desátého měsíce roku bude sice pozvolný, ale už od 9. se program roztočí díky Merkuru ve Vahách na plné obrátky. Hvězdy vám do cesty sešlou člověka, s nímž vás pojí společná minulost. Žádné návraty se však nekonají. Překvapivé setkání vás naopak popostrčí ke spokojenější budoucnosti. Černá Luna v sobě skrývá četné překážky. Také ony vás mají zocelit a přimět, abyste se prali o štěstí.

Více o znamení Blíženci čtěte ZDE >>

Rak (22. 6.-22. 7.)

Pozornost Raků se na začátku měsíce stočí k rodině a domácnosti. Láskyplně pečujete o rodinné hnízdo, do kterého jste ochotni investovat spoustu peněz i volného času. Dostane se ovšem i na filozofické úvahy, kdy se začnete zaobírat otázkou, s kým a jak byste vlastně chtěli strávit zbytek života. Mnoho jedinců se právě uprostřed října chystá k osudovému kroku, ale hvězdy radí naopak ještě posečkat!

Více o znamení Rak čtěte ZDE >>

Lev (23. 7.-22. 8.)

Slunce ve Štíru přináší do života Lvů samé příjemné a vzrušující okamžiky! V říjnu se těšte na lukrativní nabídky spojené s cestováním a učením. Rozšiřování obzorů nemusí být vůbec nudné, jak se může na první pohled zdát, ba právě naopak. Především v první polovině měsíce vám daří také na poli komunikace. Jste vynikajícími řečníky a snadno dosáhnete svého. Mnoho příznivců najdete hlavně po úplňku.

Více o znamení Lev čtěte ZDE >>

Panna (23. 8.-22. 9.)

Merkur v sobě skrývá spoustu důležitých zpráv! Zároveň neprozrazuje, zda budou mít na život Pan pozitivní či negativní vliv. V první polovině měsíce se mějte na pozoru při obchodních transakcích. Hvězdy pokouší vaši poctivost a nabízejí vám lákavé příležitosti, které nejsou tak docela košér. Vydělávat na druhých se rozhodně nevyplatí. Po celý říjen to vypadá, jako by se vše točilo jenom kolem vás.

Více o znamení Panna čtěte ZDE >>

Váhy (23. 9.-23. 10.)

V říjnu se připravte na smršť novinek v pracovním i soukromém životě. Hvězdy zakouší vaši trpělivost a na stříbrném podnose servírují jednu lahůdku za druhou. Čím dřív si tedy urovnáte své priority, tím lépe. V opačném případě se budete zmítat v kruhu. Novoluní slibuje přísun pozitivní energie, díky níž se pustíte do realizace troufalých plánů. Nezadané Váhy se mohou v tomto čase snadno zamilovat.

Více o znamení Váhy čtěte ZDE >>

Štír (24. 10.-22. 11.)

Spolu s novým měsícem se naskytne příležitost zatočit s nešvary, které nesvědčí vašemu zdravotnímu stavu. Závislostí se budete zbavovat mnohem snadněji, stejně jako si tělo lépe zvykne na razantní změnu životosprávy. Svým chováním ovlivňujete i lidi v nejbližším okolí, především pak své spolupracovníky. Po 13. říjnu si dejte pozor na intriky a pomluvy. Hlídejte nepříjemné kostlivce ve skříni.

Více o znamení Štír čtěte ZDE >>

Střelec (23. 11.-22. 12.)

Jupiter vám spolu s Merkurem a Venuší připravují jeden z nejúspěšnějších měsíců tohoto roku. Troufalé plány se mohou stát skutečností, stačí k tomu jen jasná vize a odhodlání. Po většinu října si budete připadat v jednom kole a na odpočinek vám nezůstane mnoho času. Vynaložená energie se vám však brzy vrátí v podobě spokojené budoucnosti. V lásce i na pracovní půdě se těšte na nového spojence!

Více o znamení Střelec čtěte ZDE >>

Kozoroh (22. 12.-20. 1.)

Říjen se nese ve znamení nových začátků. Saturn po vás žádá, abyste se zamysleli nad svým dosavadním životem a urovnali si priority. Díky tomu se budete snadněji rozhodovat ve chvíli, kdy k vám začnou proudit příležitosti ke změně. Černá Luna vám sice bude v polovině měsíce házet klacky pod nohy, ovšem tím se nenecháte odradit. Zatím se věnujte vzdělávání a připravte si pevnou půdu pod nohama.

Více o znamení Kozoroh čtěte ZDE >>

Vodnář (21. 1.-20. 2.)

Jestli něco v tomto měsíci rozhodně nehrozí, pak je to stereotyp. Naopak život Vodnářů nabírá na obrátkách a slibuje zajímavé zvraty a překvapení. V kurzu je především oblast cestování a rozšiřování duchovních rozměrů. Ve druhé polovině října se dočkáte posunu v oblasti financí. Dvojnásobně to platí pro majetek, který sdílíte s další osobou. Dřívější investice konečně přináší zasloužené zisky.

Více o znamení Vodnář čtěte ZDE >>

Ryby (21. 2.-20. 3.)

Hvězdy vás postrkují k rozřešení vleklých problémů v pracovním i soukromém životě. Je ideální doba pro podpisy nejrůznějších smluv a ujednání. Až do 13. října se však držte zpátky, pokud jde o finance a zbytečné utrácení. Zato se můžete těšit na bohaté sexuální zážitky. Radujete se z přízně opačného pohlaví a můžete si vybírat, s kým strávíte tu kterou říjnovou noc. Černá Luna vás svádí na scestí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

10 nejkrásnějších zámeckých hotelů na světě

Velký test finanční gramotnosti: Poradíte si?

Nejmenší a nejdivnější domy světa: Budete zírat a závidět!

-----------------------------------------------------------------------

Nahlédněte na horoskopy on-line.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama