reklama

Hračky Sparkys: Světlohraní, Lego i Barbie

Hračkářství Sparkys nabízí dětem radost, zvláště svými novinkami. A nezapomeňte, že Vánoce se blíží

Magický kufřík potěší děvčata i chlapce
Magický kufřík potěší děvčata i chlapce | Foto: Sparkys.cz

Podívejme se na nejprodávanější žhavé novinky hračkářství Sparkys. Nechte se inspirovat při nákupu vánočních dárků pro vaše děti.

Mezi nejprodávanější nové hračky patří Světlohraní - Magický kufřík za 699 korun. Umožňuje malovat svítící obrázky. Kufřík obsahuje čtyři  magické barvy - zelenou, žlutou, modrou a oranžovou. Sada obsahuje magickou tužku, kterou můžete kreslit obrázky na čtyři listy v magickém kufříku, tyto obrázky poté ve tmě září.

Lákadlem pro nejmenší je určitě lego Duplo 5696 - Nemocnice za 1199 Kč. Sada obsahuje sanitku, která houká a svítí, lékaře se stetoskopem, kolečkové křeslo a další věci. Ve stejné kategorii (hračky pro děti od jednoho do tří let) je hitem lego Duplo 5648 - Koňské stáje. Lego je zlevněno z tisíce na 765 korun.

Chlapcům se bude líbit drak Bukuran 3 - Dharak Colossus. Sada obsahuje několik částí draka, které je možno použít k jeho sestavení nebo ke hře. Hračka stojí 1199 korun.

Dívky potěší designové studio Barbie H2O včetně panenky Barbie za 649 korun. Na oblečky lze kreslit, sprejovat a dávat razítka. Šatičky se nechají zaschnout a může se začít znovu, protože vše zase zmizí.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama