reklama

Třetí Bessonův Arthur vstoupí do českých kin

Animovaný Arthur potřetí v českých kinech. Opět v režii uznávaného francouzského režiséra Luca Bessona

Arthur a souboj dvou světů
Arthur a souboj dvou světů | Foto: Žena

Závěrečný díl animované trilogie (Arthur a minimojové, Arthur a Maltazardova pomsta) režiséra Luca Bessona se blíží do kin. Premiéra v českých kinech je naplánována na 10. listopadu. V českém znění uslyšíte mimo jiné Zlatu Adamovskou, Zuzanu Norisovou nebo Miroslava Táborského.

Již potřetí se na plátnech objeví oblíbení hrdinové Arthur, Selenia a Betameche, tedy dobrodruh, princezna a klaun, v souboji proti Maltazardovi, ztělesněním zla. Ten se tentokrát pomocí lsti dostal do světa lidí a v hlavě se mu zrodil zákeřný plán. Chce sestavit armádu svých přívrženců a s jejich pomocí ovládnout svět. V tom mu může zabránit pouze Arthur se svými přáteli, mezi které se snad bude překvapivě počítat i Maltazardův syn Darkos. Arthur se však ze všeho nejdříve musí dostat zpět do své ložnice a také - uvězněný v drobném těle Minimoje - do své původní velikosti.

Na závěrečný boj se bude Arthur s kamarády dostávat nejen pěšky, ale i na kole, v autě a dokonce i na motorce Harley Davidson.
Trilogie má po celém světě již deset miliónů fanoušků a jejich počet stále přibývá. Pro režiséra Luca Bessona jsou postavy více než smyšlené 3D figurky. Sám říká, že jsou z poloviny jeho vzpomínkami z dětství.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama