reklama

Filmový podzim v IMAXu: Kocour v botách a Tom Cruise

Jaké filmy na podzim uvede pražské kino IMAX? Přichází kocour v botách a Tom Cruise

Kocour v botách
Kocour v botách | Foto: Aktuálně.cz

Kino IMAX je jediným kinem v České republice vybaveným nejmodernější filmovou technologií IMAX umožňující projekci dvojrozměrných i trojrozměrných (3D) velkoformátových filmů. V Česku kino promítá od března roku 2003. 


Sedmnáctého listopadu IMAX uvede poprvé jeden film jak s českým dabingem, tak s titulky v původním znění. Premiéru bude mít akční sci-fi film Ocelová pěst s Hughem Jackmanem ze světa boxerských zápasů robotů. Film se odehrává v blízké budoucnosti a Jackman v něm hraje Charlieho Kentona, bývalého boxera, jehož milovaný sport ovládli dva a půl metru vysocí oceloví roboti a lidé jako on už do něj nezapadají. Protože nemá s kým zápasit a nemá žádné vyhlídky na lepší budoucnost, je nucen přivydělávat si jako promotér robotických zápasů. Daří se mu jakž takž protloukat tím, že dává dohromady mizerné a vysloužilé roboty a cestuje od jednoho turnaje k druhému. Když už se zdá, že situace nemůže být zoufalejší, vpadne mu do života jeho syn Max (Dakota Goyo), se kterým už delší dobu není v kontaktu. Oba společně spojí síly, aby postavili a vytrénovali nového robota a proměnili ho v boxerského šampiona.

Kocour a Mission: Impossible

Prvního prosince bude mít v IMAXU premiéru animovaný film Kocour v botách, postava, kterou dobře známe z filmové série o zlobru Shrekovi. Patnáctého prosince vtrhne na plátna kin akční thriller Mission: Impossible - Ghost Protocol s Tomem Cruisem v hlavní roli.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama