reklama

Film Láska je láska bude mít premiéru v lednu

Do kin míří nová romantická komedie Láska je láska se Simonou Stašovou, Eliškou Balzerovou a Petrem Nárožným

Eliška Balzerová a Petr Nárožný
Eliška Balzerová a Petr Nárožný | Foto: Blueskyfilm

V lednu příštího roku dorazí do našich kin nová česká romantický komedie, ve které hrají Petr Nárožný, Simona Stašová, Eliška Balzerová, Ondřej Vetchý, Rudolf Hrušínský a další. Režisérem je Milan Cieslar, který má kontě například seriál Soukromé pasti (2008) nebo pohádku Dešťová víla (2010). Premiéra je naplánována na devatenáctého ledna 2011.

Natáčení začalo letos v červenci v Praze, další scény vznikaly do konce srpna v Sedleci-Prčici, na Šumavě a také v Londýně. Režiséra Milana Cieslara na scénáři Martina Horského nejvíc oslovilo to, jak citlivě míchá obyčejnost s ušlechtilostí, humor se smutkem, realitu s nadsázkou i love story s českým šovinismem. Na scénáři oba pracovali téměř tři roky.

O čem film bude?

Osmnáctiletá Maruška žije se svým dědečkem Vlastimilem, touží potkat svého prince a prožít romantickou lásku, jakou zatím zná jen z filmů. Svého vysněného prince skutečně potká. S Markem prožije krásné prázdniny, první milostné dobrodružství, ale také první zklamání. To, že pravá láska nikdy neodkvete, zjišťuje i Maruščin dědeček Vlastimil. Po letech potkává svoji dávnou lásku Libušku. Jsou jako dva mladí zamilovaní blázni. Je to láska s vůní marihuany. Vtipná a svérázná důchodkyně Libuška totiž na stará kolena propadla této léčivé bylině.

Honza je Maruščin soused i nejlepší kamarád. Je přistižen svou matkou Zdenou, jak se líbá v autě s mužem. Úspěšná manažerka se však nehodlá smířit se synovou orientací. Rozhodne se ho předělat na „normálního kluka". To ale přináší jen spoustu komických situací.

 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama