reklama

Jaké hračky dětem pod stromeček?

Co koupit dětem pod stromeček? Přinášíme tipy z akčních letáků

Autíčko Tonka Chuck z Kiky
Autíčko Tonka Chuck z Kiky | Foto: Kika

Vánoce se už blíží a nevíte, jakým dárkem potěšit vaše děti? Přinášíme několik tipů na zajímavé hračky z akčních letáků.

Nabídka Globusu

Globus nabízí ve svém akčním letáku, který platí do 23. listopadu, např. dětskou kuchyňku. Obsahuje čtrnáct kusů plastového příslušenství a při vaření vydává zvuky. Pořídíte ji za 299 korun.

Mladé slečny budou mít radost i z hýbající se panenky Baby Annabell. Hýbe rukama, hlavičkou, pije z lahvičky a pak si odříhne, po pohoupání usne. Set obsahuje panenku, lahvičku a plyšovou ovečku. Koupíte jej za 1190 korun.

Chlapce potěší autodráha formule se dvěma autíčky, která má trať dlouho 2,3 metru. Stojí 199 korun. Nebo helikoptéra na dálkové ovládaní. Nabíječka je součástí balení. Pořídíte ji za 699 korun.

Nabídka Intersparu

Akční leták tohoto obchodu je platný až do Štědrého dne. Nabízí například elektronické piánko se zvířecími klávesami za 299 korun. Malé muzikanty dále potěší elektrická kytara Hello Kitty na baterie. Stojí 399 korun. Pro pasivní sportovce je zde stolní fotbal, tenis nebo hokej za 499 korun. Tvořivé děti ocení Hrnčířský kruh a set Hravé malování.

Kika

Akční leták obchodu Kika platí do 27. listopadu. Nabízí dětem autíčko Tonka Chuck, které mluví a pohybuje se. Má padesát hlášek a zvuků. Čtyři baterie jsou součástí balení. Pořídíte ho za 999 korun.

Sáňkaři ocení boby. Mají vyztužené sedadlo a bezpečnostní pás a jsou dostupné v několika barvách. Stojí 499 korun.

Nejmenší děti potěší poník Sweetie Belle, který vydává zvuky. Balení obsahuje lahvičku a dva kusy baterií. Poník stojí 399 korun.


 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama