reklama

Tip na zimní dovolenou: Wellness hotel Chopok

Zimní dovolená spojená s wellness procedurami. Odpočinek a zahřátí těla

Foto: Žena

Cestovní kancelář Neckermann kromě hotelů v Alpách nabízí dovolenou na Slovensku. V poslední letech se lyžařská střediska a hotely modernizují a snaží se přizpůsobit náročnějším návštěvníkům. Oblíbenou lyžařskou lokalitou a místem pro zimní dovolenou se stává Chopok.

Slovenské hotely se snaží jít s dobou, která si žádá lepší vybavení a pestrou nabídku služeb hotelů a lyžařských center. Na kraji Demänovskej doliny se nachází hosty velmi oblíbený Wellness hotel Chopok. Čtyřhvězdičkový hotel je v dosahu lyžařského střediska Jasná. Do největšího ski centra se sjíždějí návštěvníci nejen z celého Slovenska, ale i z České republiky.

Hosté zde najdou pětapadesát komfortních pokojů. Celý hotel je zaměřený na wellness a rodiny s dětmi. Pro zájemce je připravená wellness zóna s krytým bazénem, pro ratolesti dětský bazén o velikosti tři krát dva a půl metru. Návštěvníci také mohou vyzkoušet řadu saun - finskou, bio, bylinkovou, parní nebo infra saunu. Po prohřátí těla se může následovat otužování ve venkovní vířivce nebo ledové jeskyni.

Ani děti se nebudou v hotelu nudit. Pro nejmenší je připravený dětský koutek. O víkendech jsou na programu animace pro děti s rodiči. Kromě toho si v restauraci mohou vybrat z dětského menu, nebo využít služby hlídání. Pro vášnivé sportovce je k dispozici fitness, stolní fotbal, biliár, bowling nebo trochu netradiční airhockey.  

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama