reklama

Upečte si perníkový betlém. Je to snadné

Tescoma v kolekci Delícia nabízí soupravu vykrajovátek. Udělat si tak můžeme perníkový betlém nebo ovčí salaš

Foto: Žena

Společnost Tescoma každý rok na Vánoce nabízí své soupravy vykrajovátek. Při pečení vánočního cukroví si můžeme s dětmi vyrobit perníkovou salaš nebo betlém.

V katalogu internetového obchodu je možné zakoupit sady z kolekce Delícia. Letošní novinkou je balíček kovových vykrajovátek s postavičkami Mikuláše anděla a čerta. Celá rodina může vyrábět. Uvnitř balení jsou čtyři vykrajovátka, návod a recept. Postavičky díky stojánku z perníku budou sami stát.

Druhou vánoční novinkou je souprava vykrajovátek pro přípravu perníkového betlému. Můžeme si tak vyrobit vlastní dekoraci. Kromě devatenácti formiček balení ještě obsahuje stylové kulisy. Příprava je díky kompletnímu návodu snadná a zvládnou ji i menší děti. Celá sada stojí pět set korun.

Z minulého roku jsou v nabídce kromě vykrajovátek vánočního stromečku se stojánkem ještě zvoneček, který tvoří několik kulatých vykrajovátek a formička na lístky. Z větších sad nabízí Tescoma ještě soupravu na výrobu perníkové salaše, kde je kromě vykrajovátek na ovce, domek a baču ještě několik šablon na ohradu a vykrajovací nože, které jdou umýt v myčce.

Speciální sortiment Delícia Kids nabízí originální sadu pro přípravu vláčku za dvě stě korun. Společnost Tescoma se snaží usnadnit přípravu a pečení cukroví ve všech směrech. V nabídce jsou silikonové skladné vály, plechy na hromadnější výrobu vanilkových rohlíčků a jiného cukroví. Šikovným pomocníkem jsou formičky na včelí úlky, kdy za cenu tři sta korun získáme v balení plastový držák, kde můžeme dát úly špičkou dolů a v klidu je naplnit krémem. Celé plato se snadno přenáší a uskladňuje.

 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama