reklama

Sháníte lyže a chcete ušetřit? Máme tipy

Kde koupit lyže a ušetřit? Přinášíme vám několik tipů na zlevněné lyže

Hlavně děti by se měly chránit.
Hlavně děti by se měly chránit. | Foto: Aktuálně.cz

Kde koupit lyže a ušetřit? Přinášíme vám několik tipů na zlevněné lyže.

Intersport

Intersport ve svém letáku platném do patnáctého prosince nabízí například lehké allmountain lyže s výztuhami All Terrain Rocker & Titanium, ideální pro sjezdaře, kteří si chtějí zajezdit i v terénu, odlehčená konstrukce umožňuje celodenní lyžování bez velké námahy, konstrukce Monocoque-Composite, jednovrstvý titanový laminát. Lyže pořídíte za 6999 korun.

Slalomové lyže RC SL s vázáním XTO 10 Sport Ome Atomic s výbornou ovladatelností a razantností, optimální přilnavostí hran, ideálním přenosem síly, dřeveným jádrem a konstrukce Double Torsion Bar stojí akčních 6999 korun.

Závodní carvingové lyže RC4 Supercomp s vázáním RS10 Powerrail Fischer sendvičové konstrukce s dřevěným jádrem, zesílené materiálem AirCarbon, zaručující i při vysoké rychlosti plynulou jízdu a přesné ovládání koupíte za 6499 korun místo původních třinácti tisíc korun.

Dětské lyže Looney Tunes s vázáním TC 45 TecnoPro vhodné pro začínající malé lyžaře a lyžařky, dobře ovladatelné díky lehké konstrukci, která usnadňuje rychlé pokroky při učení s konstrukce CAP stojí 2499 korun.

Happy Sport

Happy Sport se čtyřmi pobočkami v Praze nabízí například lyže Salomon Enduro LX 750 R, které jsou pro ty, kteří jezdí převážně na sjezdovce, ale chtějí zkusit i něco jiného. Dvě ramena v konstrukci lyže pomáhají absorbovat terén, a tím zlepšují stabilitu za všech sněhových podmínek. Jednovrstvá konstrukce skořepiny zaručuje optimální komfort a cit pro lyže. Stojí akčních 6999 korun.

Lyže K2 Apache MSL jsou model vybavený "Metal Laminate" se závodní výkonností. S 18milimetrovým krojením pro obří slalom a systémem vázání K2/Marker MX je MSL jsou určeny pro sportovního lyžaře, upravenou sjezdovku a dlouhý oblouk. Pořídíte je za 7999 korun místo původních 18890 korun.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama