reklama

Kde výhodně nakoupit oblečení na lyže?

Sháníte lyžařské oblečení a chcete vyšetřit? Přinášíme vám několik výhodných tipů

Didier Cuche. Švýcarsko.
Didier Cuche. Švýcarsko. | Foto: Reuters

Sháníte lyžařské kalhoty a chcete ušetřit? Přinášíme vám několik výhodných tipů z výprodejů.

Lyžařské kalhoty

Obchod se sportovními potřebami a oblečením Sportisimo nabízí např. pánské lyžařské kalhoty Columbia s nepromokavou a prodyšnou membránou, které jsou nastavitelné v pase přezkou. Stojí 1299 korun místo původních 2499 korun.

Dámské lyžařské kalhoty rovného střihu Niki s odepínacímí šlemi a členěním lichotícím postavě. Nohavicová vnitřní manžeta z nepromokavého materiálu je samozřejmostí. Kalhoty jsou dostupné v červené nebo černé barvě. Stojí 899 korun.

Dětské lyžařské kalhoty Blizzard Grey Junior Sk se záchytem na nohavicích pro ochranu proti sněhu s dvěmi bočními kapsami se stahováním v pase koupíte za 599 korun.

Lyžařské bundy

Dětská růžovou voděodolnou bunda Julia Azalea od Alpine Pro s reflexním potiskem, textilní nášivkou, sněhovým pásem a odepínatelnou kapucí pořídíte za 762 korun v Mall.cz.

Zateplená dámská zimní bunda Scott Colbie z materiálu Entrant Dermizax s plně lepenými švy, klopou proti sněhu a odepínatelnou kapucí vás přijde na akčních 2990 korun . K vybavení bundy patří bezešvé provedení ramenní části, podpažní ventilace, vnitřní kapsa na brýle a nastavitelný spodní lem.

Envy Brigit IV. je lyžařská bunda z dvouvrstvého materiálu SIBERIUM. Bunda má podlepené švy, větrání pod pažemi, vnitřní protisněhový pás, vnitřní rukávy proti sněhu, dvě vnější kapsy, vnitřní kapsy a odnímatelnou kapuci. Stojí 1499 korun místo původních 2100 korun.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama