reklama

Avon pochod 2012: Jaký bude?

Heslem Avon Pochodu 2012 je věta "Pochodujeme za více šťastných konců a oslavujeme nadějné začátky." Pojďte s námi do toho! V sobotu 9. června 2012 v Praze!

Foto: Žena

V sobotu 9. června se koná již 12. ročník úspěšného projektu Avon Pochodu za zdravá prsa. Letošním mottem je věta: "Pochodujeme za více šťastných konců a oslavujeme nadějné začátky."

Redakce Žena.cz je již několikátým rokem mediálním partnerem celé akce a opět budeme i na místě, připojte se k nám, bude to stát za to!

TRASA

I letos si společně projdeme trasu starobylou Prahou v růžových tričkách, abychom tak symbolicky zabojovali proti rakovině prsu.

START: 9. června ve 12:00 z parku Kampa
Na startu pro vás bude připraven zábavný program už od 10:00 - mimo jiné, zahraje hudební skupina Děda Mládek Illegal Band. Zde si také můžete zakoupit trička.

CÍL: Žluté lázně

VYSTOUPÍ: Anna K., Chinaski, David Deyl a další, pro nejmenší bude připraven dětský koutek s programem, budete mít možnost seznámit se s kosmetickými trendy pro letošní rok a zakoupit si produkty s růžovou stužkou. Moderuje Roman Vojtek.

TRASA: park Kampa (ul. U Sovových mlýnů) - Říční - Šeříková - Vítězná - most Legií - Masarykovo nábřeží, u Mánesa přechod na náplavku a po ní až na k Vyšehradu (Rašínovo nábřeží), skrz Vyšehradský tunel, Podolské nábřeží, areál Žlutých lázní.

OBČERSTVOVACÍ STANICE: Na náplavce u Výtoně (pod historickými hodinami).

  • Délka: 4,5 km
  • Trasu zvládnou i rodiny s kočárky.
  • Do areálu Žlutých lázní mají přístup i psi.

TRIČKO JAKO VSTUPENKA

Vstupenkou na Avon Pochod 2012 je tradičně tričko proti rakovině prsu, jehož dámskou variantu pro tento ročník exkluzivně a s láskou navrhla módní návrhářka Taťána Kovaříková.
 
Taťána Kovaříková je úspěšná česká návrhářka, která úspěšně vybudovala módní značku TATIANA. Její modely se vyznačují ženskostí, osobitostí a nadčasovostí. Ne jinak je tomu i u trička pro Avon Pochod 2012, které je originální a díky střihu bude slušet každé ženě.

Tričko pro Vás bude k dispozici 9. 6. na Avon Pochodu. 

Výtěžek z prodeje triček putuje na konto Avon proti rakovině prsu, ze kterého je sponzorován výzkum, provoz bezplatné telefonní linky a projekt Ženy ženám, díky kterému jsou vyšetření prsu dostupnější.

ŠATIČKY, TUNIKA, TRIČKO? TRIČKO NOSTE JAKKOLI, PRSA CHRÁNÍ POŘÁD!
 
Pružný materiál a variabilní střih v univerzální velikosti umožní nosit stejné tričko skutečně každé žene. Vyberte si ten svůj způsob, jak ho nosit, a podpořte boj proti rakovině prsu.
 
Ani na muže jsme letos nezapomněli. Pořiďte si pánské tričko proti rakovině prsu a pojďte s láskou podpořit ženy. Tento rok jde o model stylového polo trička s decentní nášivkou na rukávě. Pánové je po Pochodu jistě rádi obléknou i ve volném čase.

KDE VAŠE PENÍZE POMÁHAJÍ

Projekt AVON proti rakovině získává finanční prostředky díky prodeji speciálních produktů s růžovou stužkou, které nabízejí reprezentanti společnosti AVON bez nároku na provizi. Celý výtěžek putuje na konto iniciativy AVON proti rakovině prsu.
 
Do této chvíle se nám díky vám podařilo vybrat více než 71 000 000 korun. Děkujeme, že s námi zachraňujete lidské životy!
 
Získané finanční prostředky jsou věnovány na projekty spojené s prevencí proti rakovině prsu a bojem proti této zákeřné nemoci.

Více o celém projektu se dozvíte na: www.zdravaprsa.cz.

 

--------------------------------------------------------------------------------

Rakovina - jak s ní bojovat?

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama