reklama

Vybíráte levnou dovolenou? Nakupujte se slevou!

Dovolená už je za dveřmi. Získejte levnou dovolenou pomocí slevového portálu amplion! Máme tři tipy

Foto: FTV Prima

Léto je čas dovolených, opalování a výletů. Vyberte si dovolenou na slevovém portálu ampilon.centrum.cz. Čtyřdenní nebo víkendové pobyty pro dva nebo pro celou rodinu. Ideální dovolená v Česku nebo na Slovensku.

Dovolená s dětmi je v létě povinností, ale proč si neužít příjemný wellness pobyt jen s manželem, přítelem nebo kamarádkou. Představujeme vám tři žhavé tipy na koupi voucherů, které vás vyšlou na kouzelnou dovolenou spojenou s relaxováním a zábavou.

Dovolená na Slovensku pro dva

Užijte si tři krásné dny na Slovensku v Liptovskej Teplej. Krásné okolí a ideální místo pro výlety. V ceně 1 908 korun jsou zahrnuté snídaně a ubytování na tři dny pro dvě osoby v luxusním penzionu Motýl. Zdarma získáte parkování a připojení na wifi. Děti do 3 let mají pobyt zdarma. Penzion se nachází v blízkosti Nízkých a Západních tater. Udělejte si výlet na Liptovský hrad nebo Belianskou jeskyni. Pokud vyrazíte s dětmi, navštivte blízký Aquapark Bešeňová, termální koupaliště Lúčky nebo Aquapark Tatralandia. Penzion Motýl má ideální polohu pro výlety, túry a jízdy na kole. Platnost voucheru je od 24. května 2012 do 30. listopadu 2012.

Luxusní pobyt pro 4 osoby

Získejte slevu na ubytování v čtyřhvězdičkovém hotelu Tatragolf Mountain resort na tři noci pro čtyři osoby. Za cenu 3 491 získáte třípokojový apartmán s 65 procentní slevou. K voucheru patří ještě sleva do Aquacity a Thermal Parku. Hotel se nachází pod Vysokými Tatrami u 27 jamkového golfového hřiště Black Stork. Oba pokoje mají manželskou postel. Hotel je ideálně postavený v oblasti, kde se nachází celá řada zajímavých cílů pro pěší turistiku. Platnost poukazu je od 25. května 2012 do 30. září. 2012.

Stylová dovolená v hotelu Farma Vysoká u Ještědu

Dovolená v Česku za 2 670 korun. Voucher nabízí pobyt pro dva na tři dny v hotelu Farma. Čeká vás příroda, turistika, jízda na kole a relaxování. V ceně je zahrnutá polopenze a láhev vína. Se slevou získáte jednu agrohodinu, péči o koně a možnost připlatit si jízdu. Zdarma vám zapůjčí kolo na jeden den. Děti do tří let mají vše zdarma a za ratolest do 12 let můžete připlatit 1000 korun na místě. Platnost voucheru je od 8. června 2012 do 20. prosince 2012.

 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama