reklama

Festival Středomořských chutí a vůní startuje na Kampě

Jedinečné lahůdky z Francie, Španělska, Itálie a Řecka můžete ochutnat na Festivalu Středomořských chutí a vůní na Kampě

Foto: Thinkstock

Milujete dobré francouzské jídlo nebo jste závislý na španělských salámech? Máte jedinečnou možnost ochutnat italskou, řeckou, francouzskou a španělskou kuchyni na Festivalu středomořských chutí a vůní na Kampě.

Jedinečný Kulinářský zážitek připravili organizátoři návštěvníkům dobrého jídla. K dispozici budou francouzská vína, řecké olivy a celá řada čerstvých italských těstovin. Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít.

Festival chutí a vůní

Od čtvrtka 6. září do neděle 9. září probíhá na pražské Kampě Festival středomořských chutí a vůní. Poznáte speciality z Francie, Španělska, Itálie a Řecka. Akce je kulinářskou vzpomínkou na období dovolených. Jde o druhý díl pátého ročníku. První díl nesl název Festival francouzských chutí a vůní. Festival se Pražanům představí v blízkosti Karlova mostu v ulici Na Kampě.

Středomořská kuchyně

Organizátoři se rozhodli pro malebný kout Kampy. Podzimní část festivalu je koncipována jako vzpomínka na dovolenou ve Středomoří, ke které patří moře a voda. Proto je Kampa ideálním místem pro tuto akci. Festival se koná od 6. do 9. září. Návštěvníky čekají pochoutky z celé oblasti Středozemního moře. Každý den mezi 10:00 a 20:00 najdeme na stáncích mnoho druhů vín, paštik, šunek, kvalitních sýrů, olivových olejů. čerstvých těstovin, uzenin a dalších dobrot.

Lahodné speciality

Na místě budete moci vyzkoušet speciality z typického buvette neboli středomořského baru. Na jednom místě ochutnáte a zakoupíte výborné středomořské lahůdky. O atmosféru se postará hudební jazzová kapela, která se vystřídá s latinskoamerickými rytmy a středomořskou hudbou. Každý den proběhne koncert ve 14:00 a bude až do 20: 00 hodin.

Festival

Tradice středomořského festivalu chutí a vůní sahají do roku 2008, kdy proběhl první ročník. Akce si klade za cíl představit unikátní kulinářské produkty Středomoří a jejich dovozce českým spotřebitelům. Festival pořádá společnost KAZAK Communication s.r.o. Přejeme jedinečný zážitek a dobrou chuť.

 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama