reklama

Kam s dětmi o prázdninách? Na festival FanCity!

Dopřejte dětem nevšední zážitek a vezměte je o prázdninách na festival FanCity

Foto: Žena

Dětem začínají tento týden podzimní prázdniny a pokud je chcete opravdu překvapit, zkuste je vzít na netradiční festival FanCity, kde své čtyřdenní volno opravdu užijí.

Pokud stále přemýšlíte, jaký program dětem na podzimní prázdniny vybrat, nechte je poznat pražskou Lhotku a festival popkultury FanCity.

Festival FanCity

Už od středy 24. října začne v pražské KC Novodvorská svátek popkultury, který bude trvat až do neděl 28. října. Na návštěvníky čeká herna s desítkami konzolových i počítačových her, ale také besedy a autogramiáda s filmovými a seriálovými herci. Svou účast potvrdila kanadská exmodelka a herečka Alaina Huffman, která je představitelkou role medičky Johansenové v seriálu Stargate: Universe. Návštěvníci získají možnost se potkat s Garym Grahamem, který si zahrál ve Star Treku velvyslance Sovala.

Den plný překvapení

I známé osobnosti potvrdily, že na festival dorazí se svými dětmi. Na festival se chystají zarytí fanoušci i v kostýmech a maskách. Proto není neobvyklé potkat v prostorách KC Novodvorská postavy ze Star Treku nebo ze Star Wars či chlupáče Chewbacca.

Hlavním lákadlem pro děti a mládež je testování herních novinek na konzolích i PC, hraní deskových, karetních i figurkových her. Chybět nebudou ani přednášky, workshopy, turnaje nebo soutěže.

Na co se můžete těšit?

Kromě nových her, bude program věnovaný krychlovitému 3D světu hry Minecraft. Na besedu zavítá s hráči i zahraniční návštěva. Speciálně kvůli festivalu do Prahy přijede Lydia Winters z firmy Mojang, která Minecraft vyvinula. Zajímavostí v programu letošního ročníku je vystoupení zpěvačky Marian Call, která na festival dorazí v rámci prvního evropského turné.

Pětidenní vstupenka stojí v předprodeji 750 korun. Jednorázové vstupné zakoupíte za 250 korun. V prodeji je půldenní vstupné s libovolnou dobou příchodu za 200 korun. Děti do 12 let mají lístek za polovinu ceny.

 

 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama