reklama

Horoskop říjen 2013: Co vás čeká na podzim?

Nahlédněte s námi do své budoucnosti, ať víte na co můžete těšit nebo na co si dát pozor v měsíci říjnu.

Foto: Isifa/Thinkstock

Sychravé podzimní dny obvykle nikomu moc na náladě nepřidají, ale třeba vás i přesto v tomto období čeká něco mimořádného! Na co všechno se můžete těšit ve vztahu, v rodině či v zaměstnání se dozvíte v našem horoskopu.

Beran (21. 3.-20. 4.)

Stanou se z vás rození diplomaté a stratégové. Vaše první říjnové kroky vedou neomylně k nejvlivnějším lidem ve společnosti. Dobře víte, jak investovat čas i finance, aby vám obratem přinesly potřebný výsledek. Pracovní úspěch vám načechrá sebevědomí a probudí neuvěřitelnou dávku sex-appealu. Nemůžete si proto stěžovat na nedostatek pozornosti od opačného pohlaví. Užíváte si život plnými doušky.

Více o znamení Beran čtěte ZDE >>

Býk (21. 4.-21. 5.)

Tento měsíc vám nabízí příležitosti, o kterých se vám ani nesnilo. Začátek sice bude poznamenaný drobným nedorozuměním s protějškem, ale pak už půjde všechno jako po másle. Postavení Venuše probudí extrovertní stránku vaší povahy. Zpočátku budete bojovat s nezvyklou chutí převádět se, ovšem brzy se vnitřním svodům poddáte. Stanou se z vás naprosto úžasní milenci, kteří nemají nouzi o partnery.

Více o znamení Býk čtěte ZDE >>

Blíženci (22. 5.-21. 6.)

Postavení planet vám dodá šarm a lví sílu. Snažte se maximálně věnovat společenským vazbám a udržujte důležité obchodní vztahy. Přinesou vám nejenom velkou prestiž, ale také možnost profesního růstu. Objevíte také ztracenou chuť do života. Hvězdy vám na nos nasadí růžové brýle, a proto si zbytečných problémů nevšímáte. V lásce jste nad míru spokojeni – s partnerem žijete v roztomilém kompromisu.

Více o znamení Blíženci čtěte ZDE >>

Rak (22. 6.-22. 7.)

Vstup do dalšího měsíce se nese ve znamení humoru. Budete se hodně a dobře bavit a sami si neodpustíte nějaké ty kanadské žertíky! V zaměstnání se položíte do úředních záležitostí a povinností, které vás moc nebaví. Neměli byste zapomínat na odpočinkové víkendy, jinak se budete cítit unavení. Relaxace při čtení či na zahrádce vás dostane opět do formy. Ve druhé říjnové dekádě pozor na důvěřivost!

Více o znamení Rak čtěte ZDE >>

Lev (23. 7.-22. 8.)

Do startu nového měsíce si nemůžete přát vhodnější konstalaci! Máte v sobě ohromnou dávku dravosti, která vám usnadní mnohé záležitosti v zaměstnání i soukromí. Můžete mít vše, nač pomyslíte! Vaše energie je v první říjnové dekádě k neutahání, proto žijete naplno. O radost ze života se však podělíte i s druhými. Ve společnosti jste nyní vítaným návštěvníkem. Cítíte potřebu ze sebe vydat maximum.

Více o znamení Lev čtěte ZDE >>

Panna (23. 8.-22. 9.)

Konečně se dostanete ke slovu. Začátek měsíce vám otevře oči, takže si uvědomíte chyby, jichž jste se v uplynulém čase dopustili. Život se vám najednou zdá perfektní. Vážíte si spokojeného partnerství, luxusního bydlení i lukrativní práce. Pozitivní náhled na svět vám vydrží po většinu měsíce. První polovina října přeje rozvoji partnerského vztahu, během druhé se plně položte do svého zaměstnání.

Více o znamení Panna čtěte ZDE >>

Váhy (23. 9.-23. 10.)

Dotáhnete do konce všechno, co si usmyslíte. Mnohdy půjde o skutečně kuriózní aktivity! Na pracovišti byste si nejraději všechno předělali k obrazu svému, což nemusí být nejsnazší. Ve druhé dekádě se budete cítit naprosto spokojení. V zaměstnání vládne pohodová atmosféra a kolegové vám půjdou na ruku. Umíte využít svůj sex-appeal k obchodním záležitostem, proto se těšte na nemalé finanční zisky.

Více o znamení Váhy čtěte ZDE >>

Štír (24. 10.-22. 11.)

První polovina měsíce je jako stvořena pro osobnostní i profesní rozvoj. Postavení planet vám dodá na vnitřní kráse, ale naladí vás i ke zkrášlování zevnějšku. Výjimečně se vám daří ve společnosti – okouzlujete svým humorem i znalostmi. Umíte pracovat naplno, ale zároveň stihnete i rodinné povinnosti. V závěru měsíce si najdete více času na odpočinek. Odložíte pracovní schůzky a pouze relaxujete.

Více o znamení Štír čtěte ZDE >>

Střelec (23. 11.-22. 12.)

Vstup do nového měsíce bude pozvolný. Až do 8. října nepodniknete žádné významné kroky v pracovní oblasti ani milostném životě. Poté se však můžete těšit na příliv šťastných událostí. Především v milostné oblasti je tento čas přímo velepříznivý. Dostane se vám všeho, po čem vaše duše touží. Navíc vám zbyde dostatek prostoru pro oblíbené volnočasové aktivity. Zřejmě také objevíte nového koníčka!

Více o znamení Střelec čtěte ZDE >>

Kozoroh (22. 12.-20. 1.)

Budete v jednom kole! Na startu měsíce máte ještě čas na řešení malicherností a drobné pochybnosti o svých kvalitách. Ve druhé říjnové dekádě už se ale zase cítíte ve své kůži a jedete na plný plyn. V zaměstnání zvládáte složité úkoly bez pomoci druhých. Jedná se o ideální čas pro rozvoj profesního potenciálu. Dobrodružně ladění Kozorozi mohou dokonce odcestovat za rozšířením obzorů do zahraničí.

Více o znamení Kozoroh čtěte ZDE >>

Vodnář (21. 1.-20. 2.)

Říjen si posvítí na vztahy na pracovišti. S kolegy i nadřízenými si vyříkáte křivdy, což se pozitivně odrazí na pracovní atmosféře. Navíc se vám podaří získat souputníka do dalších aktivit. V soukromí vám bude vyhovovat rušný program. Nejlépe uděláte, když si na druhou polovinu října naplánujete dovolenou. S miláčkem se budete cítit dobře kdekoliv. Zjistíte, jak by mohl vypadat váš společný život.

Více o znamení Vodnář čtěte ZDE >>

Ryby (21. 2.-20. 3.)

Máte chuť bojovat s celým světem proti všem nespravedlnostem! Pokuste se nehádat více, než je nutné. Sami mnohé jedince nepřevychováte! Oč méně se vám líbí okolní svět, o to více jste spokojeni se svým vlastním životem. Zážíváte naprosté štěstí v partnerském životě. Uprostřed měsíce vás hvězdy přinutí zamyslet se nad svými prioritami. Chcete budovat kariéru, nebo netoužíte po hmotných statcích?

Více o znamení Ryby čtěte zde >>


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Hledáte milence podle horoskopu? Travolta nebo Brad Pitt?

Top 15 slavných zrzek: Která je nejkrásnější?

Test: Znáte nejslavnější světové obrazy?


--------------------------------------------------------------------------------

Nahlédněte na horoskopy on-line.

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama