reklama

Bude světoznámým modelem. Až se dostane z vězení

Sexy zločinec Jeremy Meeks získal smlouvu s modelingovou agenturou. Přestože je ve vězení.

Foto: Facebook.com/Stockton Police Department

Fotky sexy kriminálníka Jeremyho Meekse obletěly svět, hned jak ho americká policie zadržela za loupeže a držení zbraní a vyvěsila jeho obrázek na svůj Facebook. Nedávno se kounal soud a Jeremy dostal 27 měsíců vězení. I za mřížemi se Jeremymu povedlo získat lukrativní smlouvu s modelingovou agenturou.

Zmíněná policejní fotografie loni v červnu obletěla svět a vzdychaly nad ní miliony žen ochotné odpustit Jeremymu všechny jeho hříchy. Zároveň začaly kolovat koláže slibující tomuto třicetiletému průšviháři velkou budoucnost v módním světě. Kdyby jejich autoři tehdy tušili, že nejsou vůbec daleko od pravdy...

Agentura White Cross Management se odhodlala jako první, a přestože je Jeremy nyní ve vězení, nabídla mu výhodný kontrakt, který mu zajistí stálý příjem. "Čeká na něj moře příležitostí," řekl serveru People.com Jeremyho budoucí agent Jim Jordan.

Sám Jeremy se ve vězení chová víc než vzorně, aby mohl být propuštěn už v listopadu tohoto roku. Na kariéru, která ho čeká, se těší a důkladně se připravuje. Jí prý zdravě a neustále cvičí.

"Díky tomu budu moci pohodlně uživit svou rodinu a konečně opravdu změnit svůj život," řekl Jeremy v rozhovoru pro ABC News. Posledních několik let se hlavně kvůli synovi snaží žít spořádaným životem, jenže hříchy z mládí ho bohužel dostihly...

My se nicméně nemůžeme dočkat, až ho z vězení propustí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nová Bondgirl: Jak se vám (ne)líbí herečka Lea Seydoux?

Andrea Kerestešová: Chci říkat pravdu za každou cenu

Češi oblečení neřeší, je to pro ně nutné zlo, říká stylistka

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama