reklama

S Pavlínou Němcovou na nákupech v Londýně: Jaká je?

Dostali jsme jedinečnou příležitost strávit s Pavlínou Němcovou dva dny v Londýně a zjistit, jaká je v civilu.

Foto: František Gebr

Dostali jsme jedinečnou přležitost strávit dva dny v Londýně s jednou z nejkrásnějších českých modelek Pavlínou Němcovou. Začalo to velkým dramatem, díky kterému jsme ale mohli krásně zjistit, jaká Pavlína doopravdy je a jak zvládá krizové situace.

Je čtvrtek ráno, v 11 hodin dopoledne máme odlétat směr Londýn Heathrow. Jenže ještě ani v deset Pavlína na pražské letiště nedorazila. Ne že by snad nezodpovědně zaspala, nebo se na nás dokonce vykašlala. Vysvětlení je mnohem prostější a obyčejnější, ale bohužel vážnější.

V noci Pavlínu chytly křeče do břicha, které jí sotva dovolovaly chodit, a tak rychle sbalila kufr (tmavě modrý kožený od Prady, Pavlína to prostě umí) a vyrazila do nemocnice, aby s ní něco provedli a ona mohla do Londýna skutečně odletět. 

Bála se, že ji chytilo slepé střevo a modlila se, aby ji doktoři místo na letiště neposlali na operační sál. Nic z toho se naštěstí nestalo, i když ještě v těch deset Pavlína ležela v Nemocnici Na Františku na kapačce, která měla bolestem ulevit. Teprve ve čtvrt na 11 volala, že už konečně sedí v taxíku.

Připomeňte si také náš rozhovor s krásnou modelkou:

Pavlína Němcová: Sním o miminku a bílých šatech

Pokud jste se tedy někdy před dovolenou báli, že nestíháte a nebudete na letišti dvě hodiny předem, jak vám nakázala cestovka, ale jen hodinu a půl, příště můžete být naprosto v klidu. Protože my jsme ten let nakonec stihli.

Pavlína sice dorazila pobledlá a vyčerpaná po probdělé noci, ale přesto milá a usměvavá. V letadle se potom rozpovídala, že se před pár dny vrátila z Číny, a odtamtud si zřejmě z nějakého jídla přivezla infekci, jejíž důsledek se teď ozval. Na fotkách v mobilu pak ještě ukazovala místní speciality, kterými ji Číňané hostili. Z nichž mozek ve velmi explicitní úpravě rozhodně nebyl jedinou divností.

Z letiště do centra Londýna jsme pak vyrazili vlakem. Ptali jsme se Pavlíny, zda jí nevadí, že nemá přistavené vlastní auto, jak to obvykle bývá, a musí hromadnou dopravou. Místo odpovědi se rozesmála: "Proč by mi to mělo vadit? Já jsem naopak ráda, že můžu cestovat s vámi. Vždycky všude jezdím sama."

Přímo z letiště jsme vyrazili na představení jarní a letní kolekce Marks & Spencer, jejíž je Pavlína tváří. Tahle spolupráce se značce zřejmě velmi vyplatila - všechny modely, které modelka oblékla v rámci kampaně, se totiž na prodejnách celkem rychle vyprodaly. 

Z nové kolekce jsme společně obdivovali hlavně spodní prádlo. Vypadá to, že na jaře se v prodejnách objeví celkem slušný výběr podprsenek bez kostic a bez výstuží, které milujeme. Kromě nich se tu ale Pavlína zamilovala ještě minimálně do jednoho modelu: "Strašně se mi líbila bílá košile s širokými rukávy a k ní olivově zelená kalhotová sukně s vysokým pasem. To bych nejradši hned svlékla z figuríny a odnesla si to."

Znáte film Dáma ve zlatém s Helen Mirren? Natáčel se v hotelu Rosewood v centru Londýna, kde už mimo jiné bydlela i Kate Moss. Tentokrát jsme v něm bydleli my. Večer nás tady čekala slavnostní večeře - s Pavlínou se přijeli setkat nejen šéfové a designéři z Marks & Spencer, ale i novináři z celého světa.

Pavlína pro tuto příležitost oblékla krátké kožené šaty a ultra vysoké kožené kozačky. Přestože nebyl vidět ani maličký kousíček nahé kůže na nohou, celý model vypadal velmi rafinovaně a sexy. K takovému outfitu už není potřeba žádných velkých účesů, ani líčení. Vlasy stačilo vyžehlit a rty zvýraznit rudou rtěnkou. Pavlína díky tomu i v tak důležitou chvíli vypadala velmi přirozeně.

A usmívala se dokonce i přesto, že kvůli dietě nařízené od lékařů musela místo šampaňského pít černý čaj, a zatímco my jsme se ládovali carpacciem a dalšími úžasnými chody, ona jedla jen suchou rýži.

Druhý den jsme pak nemohli nevyrazit na nákupy. Začali jsme blešími trhy ve čtvrti Camden a pokračovali na Oxford Street, kde je mimochodem i jeden z největších obchodů Marks & Spencer. Zašli jsme se ale i pokochat k Victorii Beckham, pár kousků nakoupili v & Other Stories a oblíbeném Cosu, který se mimochodem příští rok chystá i do Česka a na některých kouscích už jsou i české ceny. A pokud se nic nezmění, budou zřejmě nižší než ty britské!

Zbyl ale čas i na procházku po památkách jako je Big Ben a Westminster Abbey, Trafalgar Square nebo Piccadilly. Nachodili jsme ten den asi 15 kilometrů, Pavlína celou dobu jen o suchém pečivu.

Únava dorazila ale až večer na letišti. Přestože jsme se všichni těšili na druhou vlnu výhodných nákupů, nikdo už nenašel sílu. "Ani jsem nešla očichat vůně a svíčky k Jo Malone, přitom to je moje tradice. Ani k Chanel jsem nešla. A když já nejdu omrknout Chanel, tak to už musí být," smála se vyčerpaně. Bolesti břicha se totiž zase začaly ozývat, a start letadla jim rozhodně nepřidal.

Před přistáním už ale zase bylo veselo. Stihly jsme probrat spoustu filmů, Pavlína je totiž velká filmová fanynka. Dokonce jsme ještě na palubě uzavřely i jednu filmovou sázku o to, že v Babelu (ne)hraje Cate Blanchett, kterou jsem prohrála, a tak jí ještě dlužím pětadvacet růží...

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

David Beckham je oficiálně nejvíc sexy mužem planety

13 důvodů, proč zbožňovat Jennifer Lawrence

10 nejkrásnějších Bond Girls: Jak se vám líbí?

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama