reklama

William a Kate čekají druhé dítě. Jak se změnili po svatbě?

Prohlédnout galerii
Foto: Profimedia.cz

V pondělí ráno byla tato zpráva oficiálně potvrzena. Princ William a vévodkyně z Cambridge Kate se stanou podruhé rodiči. Z této události se raduje celá Anglie a nejvíce královna Alžběta II.

Před nedávnem se v médiích objevily spekulace, že by Kate měla být těhotná, dokonce i blízcí přátelé slavného páru potvrzovali, že se jistě brzy pokusí o dalšího potomka. A opravdu tomu tak je. Bude mít malý George bratříčka nebo sestřičku? Na to si budeme muset ještě počkat.

Svatba, potomek a další skvělá zpráva

Dvojice měla svatbu v roce 2011 a loni se jim narodil krásný chlapec George. Nejbedlivěji sledovaný porod proběhl v pořádku a Anglie získala třetího následníka trůnu. Další potomek, který se brzy narodí, tak zaujme řádné čtvrté místo a odsune Williamova bratra o příčku níž.

Doporučujeme: 7 věcí, které jste o Kate Middleton nevěděli

V sázkových kancelářích se rozjel pořádný šrumec a dohady o tom, jak se bude druhé dítě jmenovat. Nejvíce lidé vsází na jména Elizabeth, Victoria nebo Henry.

Kate je pod dozorem lékařů, protože stejně jako při prvním těhotenství, trpí silnými ranními nevolnostmi. Naštěstí nemusí být hospitalizovaná v nemocnici. Ale všechny své návštěvy a zahraniční cesty zrušila.

Co myslíte, že se narodí? Kluk nebo holčička? A jaké jméno podle vás připadá v úvahu? Napište nám v diskuzi pod galerii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Královna Rapa Nui: Rapanujci jsou ti nejlepší muži

Jméno dítěte předurčí jejich lásky a životní úspěchy

Je jí 24 let, ale hraje si na víly z pohádky

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama