reklama

Zastřelená přítelkyně atleta Pistoria: Jaká byla?

Reeva Steenkamp Prohlédnout galerii
Reeva Steenkamp | Foto: ISIFA

Svatovalentýnské ráno rozčísla tragická zpráva z jihu Afriky. Paralympijská supestar, atlet Oscar Pistorius zastřelil přítelkyni, oblíbenou a uznávanou modelku Reeve Steenkampovou.

Pistorius byl jihoafrickým národním hrdinou, jako beznohý atlet (nohy mu byly kvůli vrozené vadě amputovány již v prvním roce života) dokázal čtyřikrát zvítězit na paralympijských hrách a jeho neskutečný životní příběh fascinoval celý svět.

Jeho vztah s modelkou trval pouhých několik měsíců, ale široká veřejnost se do slavné dvojice okamžitě zamilovala.

Úspěšný a životem zkoušený sportovec a krásná, sympatická modelka studující práva a dělající čest své zbožňované rodině. Hvězdný pár se společně poprvé objevil na veřejnosti v listopadu loňského roku v Sandtonu při udílení sportovních cen.

Oba však svorně tvrdili, že jsou pouze přátelé. Pistoriova pověstná slabost pro blondýnky ovšem dávala tušit, že po rudém koberci právě kráčí nejpopulárnější milenci Jižní Afriky.

Jaká byla Reeva Steenkampová?

Blondýnka, kterou její kamarádka a novinářka Sarit Tomlinsová nazvala "nejsladší, nejlaskavější bytostí s duší anděla", se narodila v Kapském Městě a do Johannesburgu se s rodiči přestěhovala teprve před šesti lety poté, co podepsala smlouvu se společností Avon jako první jihoafrická modelka.

Za slavnou se prý považovala od doby, kdy byla časopisem pro muže FHM dva ročníky po sobě zahrnuta do seznamu stovky nejvíce sexy žen světa.

Profesionálka i bojovnice

Modeling, televizní pořady, reklama, to byl profesní svět této modelky, v osobním životě byla nadšenou bojovnicí za práva žen. Jen několik hodin před smrtí vyzvala na Twitteru jihoafrické ženy, aby se na protest proti zneužívání a znásilňování oblékaly do černé barvy. Na Twitteru se také 13. února zeptala: "Co máte pro svou lásku na zítra v rukávu vy?"

Jak už víme, o pár hodin později padlo několik výstřelů a krásná modelka byla na místě mrtvá. Jak a proč se musela tragédie odehrát ukáže až vyšetřování.

Podívejte se na krásu a úsměv Reevy Steenkampové v naší galerii.

 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama