reklama

Dvacetiletá dívka prodala své panenství za 15 milionů

Mladá Brazilka se rozhodla zbavit svého panenství velmi netradičním způsobem. Uspořádala aukci, v níž se cena za její ,,věneček" vyšplhala až na 780 tisíc dolarů, což je v přepočtu asi 15 milionů korun. A na co že je dívka potřebuje?

Foto: daily.mail.co.uk

Mladá Brazilka se rozhodla zbavit svého panenství velmi netradičním způsobem. Uspořádala aukci, v níž se cena za její "věneček" vyšplhala až na 780 tisíc dolarů, což je v přepočtu asi 15 milionů korun. A na co že je dívka potřebuje?

Možná vás jako první napadne, že si jen chtěla slušně přivydělat, ale skutečnost je přesně opačná. Dvacetiletá studentka Catarina Migliorini totiž chce peníze věnovat na charitu. Plánuje postavit bydlení pro rodiny bez domova.

Dramatická aukce

Byl to tvrdý souboj - mezi dvěma Američany, jedním Indem a Japoncem. Ti všichni se ještě v posledních vteřinách aukce předháněli o to, kdo se bude moct dvacetileté Catariny zmocnit.

O celém počinu už se mimochodem natáčí dokument, který bude monitorovat i to hlavní - to, co bylo předmětem aukce, tedy ztrátu panenství mladé Catariny.

V aukci nakonec zvítězil Japonec, který si ale přeje zůstat v anonymitě a v celém dokumentu se tak vůbec neobjeví. V den D se tedy bude natáčet jen těsně před sexuálním aktem a těsně po něm, kdy bude Catarina popisovat průběh a sdělovat své pocity.

Catarina si v aukci samozřejmě jasně stanovila podmínky, za kterých může pohlavní styk proběhnout. Dotyčný musí použít kondom, musí se před ním nechat otestovat na pohlavně přenosné choroby, co ale naopak nesmí, je používání jakýchkoli erotických hraček.

Prostituce nebo byznys?

Dívka čelí čím dál častějším obviněním veřejnosti, že je prostitutka, protože prodává svoje tělo za peníze. Sama to ale rezolutně odmítá. "Nejsem prostitutka, protože se nehodlám prodávat každý den. Udělám to pouze jednou, navíc s dobrým úmyslem. Vidím to spíš jako byznys," vysvětlila Catarina brazilskému deníku Folha.

Sama o sobě mluví jako o romantické dívce, která věří na opravdovou lásku. Na druhou stranu už se nemůže dočkat, že se díky svému nápadu a zmíněnému dokumentu podívá na druhý konec světa. Z Brazílie totiž poletí až do domova svého "majitele", tedy do Japonska.

Co si o Catarině myslíte vy? Schvalujete její rozhodnutí, nebo je to podle vás nemorální? Fandíte jí a doufáte, že se její nápad opravdu povede dotáhnout do konce, nebo si přejete, aby jí to někdo zatrhnul, aby nedávala špatný příklad našim dětem? A máme vůbec právo soudit někoho za jeho sexuální život?

Zdroj a foto (1): dailymail.co.uk

PŘEČTĚTE SI TAKÉ:

Nejhorší případ anorexie v historii. S dobrým koncem!

Moje dítě je génius. Je to štěstí nebo výhra?

Hledám urostlého, mužného chlapa! Zn. Který nechce sex

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama