reklama

Opilec jí řekl, že má velký nos. Šla na plastiku

Teprve když jí cizí opilý muž začal vykládat, jak by byla krásná s menším nosem, rozhodla se jít na plastiku.

Foto: Repro: dailymail.co.uk

Svůj nos nenáviděla šestadvacetiletá Kelly odjakživa. Ale teprve když jí cizí opilý muž ve vlaku začal vykládat, jak by byla krásná, kdyby měla menší nos, rozhodla se začít se zajímat o plastické operace a nakonec ji doopravdy podstoupila.

"Každý má spoustu věcí, které na sobě během dospívání nesnáší. Jako všechny dívky, i já jich měla hromadu. Jenže pak jsem vyrostla, na většinu z nich jsem si zvykla a byla sama se sebou celkem spokojená," vypráví půvabná Kelly Smith z britského Essexu.

"Ovšem výjimkou byl můj nos. Připadalo mi, jako by se s věkem snad ještě zvětšoval. Navíc nos je uprostřed obličej, nemůžete ho ničím zakrýt," cituje Kelly on-line deník Daily Mail.

Kelly měla pocit, že její nos je vzhledem k jejímu obličeji příliš dlouhý, a nikdy například nenosila vyčesané vlasy, protože by tak svůj nos ještě opticky prodlužovala. 

"Věky jsem strávila před zrcadlem ve snaze vytvořit takový make-up nebo účes, který by nos alespoň na pohled trochu schoval, ale marně. Nikdy jsem s výsledkem nebyla spokojená, protože obří nos prostě všechno zastínil."

Zvláštní je, že myšlenky na plastiku ji skutečně napadly až po náhodném setkání s naprosto cizím mužem, ještě navíc opilým. "Jela jsem tehdy vlakem do Londýna navštívit přátele, když jsem si všimla, že ke mně míří podnapilý cizí člověk," vzpomíná Kelly.

Čtěte také: Plastika prsou na vlastní oči: Lepší nevidět

"Nesnáším takové situace, a tak jsem se pokoušela zabořit co nejhlouběji do sedačky, aby si mě nevšímal, ale nepomohlo to. Sednul si naproti mně a povídá: "Ty jsi tak krásná! Tedy kromě toho nosu, ten je obrovský!"

Cítila jsem, že celý vlak kouká jen na mě a snažila se tomu smát, abych zakryla rozpaky. Na druhou stranu, konečně to někdo řekl. Nebyla jsem paranoidní, můj nos skutečně byl až moc velký. Zřejmě jsem to potřebovala slyšet."

Kelly tak konečně zjistila, že opravdu má legitimní důvod podstoupit plastickou operaci, že by to nebyl jen nějaký její rozmar či neoprávněný komplex.

Samozřejmě to celé nevzniklo tehdy v tom vlaku. Kelly se kvůli nosu trápila dlouhodobě. Kromě útrap před zrcadlem se celá léta vyhýbala focení, tedy především z profilu. Její přátelé si dokonce zvykli jí fotky ze společných akcí posílat k "cenzuře" a teprve poté je pověsili na internet.

"Celá léta mě při každém rozhovoru napadalo, jestli se dotyčný nedívá jen na můj nos a nepřemýšlí o tom, jak je velký. Vždycky jsem přemýšlela nad tím, jak se k lidem postavit, aby efekt byl co nejméně hrozný. A to nejen k těm cizím, ale i k přátelům nebo příbuzným," popisuje Kelly.

"Měla jsem dobrou práci a peníze na účtě, navíc jsem viděla, že přátelé narozdíl ode mě utrácejí za drahá auta a drahé oblečení, a tak jsem si řekla, že nastal čas, abych také udělala něco pro sebe. A pokud mi to pomůže cítit se lépe, budou to dobře investované peníze." Což se nakonec více než potvrdilo.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Třikrát jsem byla těhotná, ale děti nechci. Nikdy

"Chce se mi zvracet", slyšel 15letý homosexuál od otce

Modelky nejsou žádné anorektičky, říká úspěšná Češka

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama