reklama

Nejhubenější žena světa: Přála bych si dítě

Prohlédnout galerii
Foto: Profimedia.cz

Léta trpěla nejhorší formou anorexie, dnes vypadá jako chodící kostra, a přesto denně dostává dopisy o dívek ze všech koutů světa, která jí její vzhled závidí. Otřesné, že?

Devětatřicetiletá Valeria Levitin pochází z Ruska, ale dnes žije v Monaku, kde také vznikly její zatím poslední fotografie, které si můžete prohlédnout. Přestože v mládí byla krásná mladá dívka, která se dokonce zúčastnila několika soutěží krásy, zřejmě měla pocit, že je to pořád málo a začala hubnout. 

Sama Valeria však ze své nemoci viní svoji matku, která ji prý v dětství a během dospívání stále hlídala, aby nepřibrala a neměla nadváhu, jelikož to mají v rodině.

Touha po shození pár nadbytečných kilogramů se však v jejích dvaceti letech přeměnila na nebezpečnou poruchu příjmu potravy - jednu z nejhorších forem mentální anorexie. 

Dnes je jí devětatřicet let a její tělo se z nemoci stále ještě úplně nevzpamatovalo. Váží pouhých sedmadvacet kilogramů, přičemž na svou výšku 172 centimetrů by měla vážit minimálně dvakrát tolik. Hubnout už dávno nehodlá, jenomže její tělo se odnaučilo přijímat běžné potraviny, a tak se stejně dál živí téměř jen ovocem.

Není tedy divu, že se jí stále nedaří přibrat. Sama své nemoci lituje a dala by cokoli za to, aby se jejích následků konečně zbavila, jenže žádný z několika desítek lékařů, které navštívila, jí nedokázal pomoci. 

Valeria se proto rozhodla varovat ostatní ženy a dívky před mentální anorexií a nechává se pravidelně fotografovat. Ne na každého však mají její polonahé fotky odstrašující účinky. Její kostnatá postava má spoustu fanynek, které Valerii pravidelně píší e-maily, že by chtěly vypadat jako ona.

Už deset let si Valeria hledá přítele a říká, že by moc ráda jednou měla vlastní dítě. 

Co myslíte, podaří se jí to?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Chce se vám po jídle zvracet? Pozor na bulímii!

Dvě sestry v jednom těle: Chceme manžela a dítě. Každá

Z deníku alkoholičky: Tak to vypadá, když jste na dně

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama