reklama

Soutěž o vstupenky na koncert Vánoční hvězdy v Karlíně

Za doprovodu svých hudebníků a ženského symfonického orchestru se představí David Koller, Chinaski, Michal Hrůza, Marek Ztracený, Janek Ledecký a Miro Žbirka.

Foto: Žena

Vánoční hvězdy v Karlíně

Za doprovodu Bon Art Pops Orchestra zazní od skupiny Chinaski např. Vakuum nebo Každý ráno když si vzpomenu. Během večera se představí také dětský sbor Coro Piccolo se kterým vystoupí např.

Marek Ztracený se svojí písní Snad se něco stane nebo Miro Žbirka s písní Vianočná. Jako již tradičně i letos se na Vánočních hvězdách v Karlíně představí zahraniční host. Bude jím zakládající člen a zpěvák skotské hard rockové skupiny Nazareth Dan McCafferty.

 Během večera samozřejmě tedy zazní Love hurts nebo Dream on spolu s jeho připravovanými novinkami. Autorem scény bude také muž a to přední český scénograf, choreograf, divadelní a filmový tvůrce Šimon Caban.Jedinou zástupkyní ženského pohlaví bude mladá česká zpěvačka Kristýna Peterková, která Začínala jako zpěvačka v různých rockových kapelách, ale do hudebního světa pronikla zejména roku 2005 jako účastnice finále 2. řady soutěže Česko hledá Superstar.

Vzápětí u firmy EMI vydala své debutové album Dobrý náhody V roce 2009 s Davidem Kollerem nazpívala ústřední píseň k filmu Veni, vidi, vici nazvanou Out of time. Nemalou zajímavostí tohoto koncertu je doprovodný orchestr Bon Art Pops Orchestra , který ve velkém obsazení bude složen výhradně z půvabných mladých žen. Večer je koncipován v příjemné vánoční náladě. Celým večerem bude provázet Libor Bouček. 

V pondělí 21. prosince se v multifunkčním areálu Forum Karlín uskuteční exkluzivní adventní večer ve společnosti předních osobností české hudební scény za doprovodu ženského symfonického orchestru Bon Art Pops Orchestra. A my pro vás máme soutěž o 6 vstupenek. Zpříjemněte si Advent!

Letošní již druhý ročník projektu Vánoční koncert hvězd bude oproti minulému ročníku převážně mužskou záležitostí. Za doprovodu svých hudebníků a ženského symfonického orchestru se představí David Koller, Chinaski, Michal Hrůza, Marek Ztracený, Janek Ledecký a Miro Žbirka, kterým má již svůj listopadový koncert se symfonickým orchestrem beznadějně vyprodaný.

Tři z vás vyhrají dvě vstupenky

Diváci se tak mohou těšit na speciálně upravené hity právě pro tento koncert.

Soutěžit můžete hned!

Stačí správně odpovědět na následující otázky. Soutěž probíhá od 30. listopadu 2015 (00:00 hod.) do 6. prosince 2015 (23:59 hod.). Více o podmínkách se dozvíte v pravidlech soutěže.

Výhercem se stanou tři z vás...

...kteří se soutěže zúčastní v souladu s pravidly, odpoví správně na soutěžní otázku i doplňující soutěžní otázku. V případě více správných odpovědí na soutěžní otázky, než je počet výher, je rozhodující termín odeslání registračního formuláře.

Nápovědu k první soutěžní otázce najdete ZDE >>

V případě, že žádný ze soutěžících nezodpoví doplňující soutěžní otázku správně, stává se výhercem soutěžící, který na doplňující soutěžní otázku odpověděl co nejblíže správné odpovědi. Podle odpovědí na doplňující soutěžní otázku se následně určí pořadí umístění výherců v soutěži.

Výherci budou kontaktováni e-mailem do 30 dnů od konce soutěže. Ceny budou soutěžícím zaslány na poštovní adresu, kterou zadali do soutěžního formuláře.

Výherci: A. Barcalová (Praha), L. Vilímová (Praha), H. Smetanová (Uherčice) Gratulujeme!

 

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama