reklama

Prima Love láká na seriálové novinky

Prima Love od listopadu vysílá novou telenovelu Eliso, vrať se a druhou řadu seriálu Famílie

Telenova Eliso, vrať se!
Telenova Eliso, vrať se! | Foto: Prima Love

V listopadu se na programu Prima Love můžete těšit na dvě premiéry zahraničních seriálových titulů. Oblíbený seriál Famílie pokračuje druhou sérií a to již od 17. listopadu. Familie (Parenthood) poběží každý čtvrtek od 20.45 hodin. Fanoušci telenovel se ten samý den dočkají premiérového titulu Eliso, vrať se! (¿Dónde está Elisa?), který se bude vysílat každý všední den ve čtyři hodiny odpoledne.

Seriál Famílie

Věnuje se osudům klanu Bravermanových. Dává prostor mnoha postavám a nechybí mu dramatické momenty. Ve druhé sérii se všichni přetahují, kdo získá v rodině největší vliv. Patriarcha Zeek (Craig T. Nelson) se usmířil se svou ženou Camille (Bonnie Bedeliová), ale stále se snaží kontrolovat životy dětí. I když by trocha vstřícnosti a spolupráce neuškodila a vypjaté situace jen ulehčila. Nejstarší syn Adam (Peter Krause) nabídne sestře Sarah (Lauren Grahamová) práci ve své firmě na výrobu bot. Sarah se tam zaplete se šéfem Gordonem (William Baldwin). Adamova šestnáctiletá dcera Haddie (Sarah Ramosová) se mezitím snaží získat nezávislost, ale otec s matkou (Monica Potterová) jí to jen komplikují -ať už jde o školní volby nebo o vztah s potenciálním přítelem (Michael B. Jordan). Co se týče ostatních sourozenců, Julia (Erika Christensenová) zvažuje, zda mít druhé dítě s Joelem (Sam Jaeger). Crosby (Dax Shephard) se rozhodne, že oficiálně zpečetí svůj vztah s Jasmine (Joy Bryantová), jenže neočekávaný vývoj situace způsobí, že je klanem odsouzen.

Seriálové reprízy

Od šestnáctého listopadu nabízí Prima Love reprízu páté řady seriálové hitu Chirurgové (Grey's Anatomy), vždy v pondělí až pátek od 13.40 hodin a také opakování seriálu Seznam ex (Ex List) – a to od 26. listopadu, který můžete sledovat vždy o víkendech v sedm hodin ráno.

 

 

 

 


 

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama