reklama

Neckermann nabízí luxusní dovolenou v Alpách

Uvažuje o luxusní dovolené v Alpách. Máme pro vás dva tipy

Foto: Aspen.pr

Milovníci zimních sportů a rekreace z Česka berou poslední roky Alpy útokem. Čím dál více z nich se však nespokojí pouze s ubytováním a přespáním, ale vyhledávají po lyžování také kvalitní regeneraci, wellness a místní kuchyni. Cestovní kancelář Neckermann přináší tipy na dva hotely ze své nabídky, kde je možné si užít požitkářskou zimní dovolenou či víkend naplno na té nejvyšší úrovni.

Itálie

Italské Dolomity, to jsou sluncem zalitá malebná lyžařská střediska, usměvaví Italové a vynikající kuchyně - destinace mezi Čechy velice oblíbená. V lyžařské oblasti Carezza/Latemar - v městečku Welschnofen (Nova Levante) se nachází čtyřhvězdičkový Wellnesshotel Engel. Jeho dominantou je elegantní spa centrum s rozlohou dvanáct set metrů čtverečních, kterému vévodí panoramatický krytý bazén. Děti se mohou vyřádit v samostatném bazénu. Využít můžete také speciální, saunový svět (zážitkové sprchy, kaldarium, biosaunu, lakonium, členité odpočinkové místnosti), k dispozici jsou různé masáže a kosmetické procedury, ale také služby fyzioterapeuta. Hotel nabízí navíc čtyřikrát týdně speciální fitness a relaxační programy, dvakrát týdně pak túry na sněžnicích. Bohatý je také večerní program s muzikou (šestkrát týdně střídavě piano bar, tyrolský večer a taneční večer). Restaurace je členěná do různých jizeb a najdete zde také zimní zahradu či rozlehlou terasu na opalování - nezbytnou součást trávení volného času v Itálii. Noc s polopenzí stojí 2330 korun.

Rakousko

Pokud vyrážíte třeba jenom na víkend, můžete využít služeb elegantního Steigenberger Hotel v populárním středisku Kaprun, v oblasti Zell Am See. Hotel disponuje krytým bazénem s vodopádem, podlahovým vřídlem, protiproudem, dvěma saunami. Najdete zde infračervenou kabinu, bazének se studenou vodou, parní lázeň, vířivku a fitness studio s kardio přístroji. Využít můžete také vlastní hotelové kosmetické a lázeňské centrum s klasickými kosmetickými procedurami a zábaly na vodním lůžku. Celé wellness centrum má rozlohou šest set metrů čtverečních. Pokud máte rádi velký výběr kuchyně, tak zde budete spokojeni - hotel má čtyři restaurace a velký hotelový bar s otevřeným krbem. V hotelu najdete 125 komfortně zařízených pokojů a suit v salcburském stylu. Bohatá nabídka je také nabídka zábavy - je zde snowrafting či večerní sáňkování. Noc s polopenzí vás přijde na 2780 korun.

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama