reklama

Na hory? Se slevou!

Chystáte se na hory a chcete ušetřit? Máme pro vás několik lákavých tipů

Zadov/Churáňov patří k nejoblíbenějším šumavským lokalitám.
Zadov/Churáňov patří k nejoblíbenějším šumavským lokalitám. | Foto: Aktuálně.cz

Chcete si užít sníh na horách, zalyžovat si nebo spíše relaxovat? Rádi byste ušetřili, ale zrovna na ubytovně bydlet nechcete? Máme pro vás několik lákavých tipů.

Vybrali jsme pro vás tři výhodné nabídky ze slevového portálu, díky nimž ušetříte stovky korun. Neváhejte tedy a kupte sobě i vaší drahé polovičce voucher, jejich počet je totiž omezený!

Vysoké Tatry - relax i sport

Vyrazte s partnerem do Vysokých Tater. Penzion Michal nabízí voucher pro dva na dvě noci za 1779 korun - v  ceně je polopenze a relaxační procedury. Sjezdaře a snowboardisty potěší blízkost lyžařských středisek. Nejbližší se nachází ve Starém Smokovci (5 km). Další jsou v Tatranské Lomnici (8 km), Svitě (15 km) a Štrbském Plese (20 km). Najdete zde tratě od lehkých až po těžké. Navíc jsou zde i tratě vhodné pro běžkaře. Po sportovním vyžití si můžete odpočinout v sauně, při masáži nebo vyčistit tělo detoxikační kůrou. Platnost poukazu od 6. března do  15. prosince 2012.

Krkonoše? Jistota kvalitní dovolené

Milujete hory, lesy, přírodu a sport? Nevíte, kde příjemně strávit pár dnů volna? Tak to vám určitě přijde vhod voucher za 2625 korun, který zahrnuje ubytování na dvě noci a tři dny pro dvě osoby s polopenzí v Rokytnici nad Jizerou. V Krkonoších si můžete užít příjemný pobyt na horách, odpočinout si nebo si naopak můžete dát do těla na horské túře či na kole. Voucher platí od 4. března do 10. dubna 2012. V ceně je i masáž a vstup do sauny s vonnou esencí.

Dva skiareály kousek od penzionu

Odpočiňte si od povinností  a ujeďte před nimi na hory. Příjemné ubytování na vás čeká za super cenu v Hořejším Vrchlabí. Privát 246 se nachází v těsné blízkosti skiareálů Bubákov a Herlíkovice. Zábava se zde najde nejen v zimě,  ale i na jaře a v létě, kdy si přijdou na své turisté i cyklisté. Voucher za 1199 korun je pro dvě osoby na tři noci a platí od od 24. února do 30. června 2012.

 

 

 

 

 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama