reklama

Dobrá lyžovačka a se slevou? Třeba v Alpách

Chystáte se na hory a chcete si dobře zalyžovat, ale zároveň ušetřit? Přinášíme vám několik lákavých tipů

Lyžaři ve francouzském Chamonix.
Lyžaři ve francouzském Chamonix. | Foto: Reuters

Chcete si užít sníh na horách a parádně si zalyžovat nebo vytáhnout běžky? Rádi byste ušetřili? Máme pro vás několik lákavých tipů.

Vybrali jsme pro vás tři výhodné nabídky ze slevového portálu, díky nimž znatelně ušetříte. Neváhejte tedy a kupte sobě i vaší drahé polovičce nebo kamarádce voucher, jejich počet je totiž omezený!

Vyrazte do Jizerských hor

Chtěli byste se na tři dny schovat před každodenním stresem a starostmi? Pak přijeďte do Albrechtic - ráje pro všechny milovníky odpočinku, ale i zimních a letních sportů. Ať už se chcete jenom kochat nádhernou přírodou, nebo vyrazit na pořádnou túru na běžkách, sjezdovkách nebo v sedle jízdního kola, přijdete si v Jizerských horách na své. Voucher zahrnuje polopenzi (kontinentální snídaně a večeře - výběr ze dvou hlavních jídel) pro jednu osobu na tři dny (dvě noci). Poukaz stojí 880 korun a platí od 16. února do 31. května 2012.

Lyže, snowboard i běžky v Alpách

Vyhledáváte nejlepší podmínky pro lyžování, snowboard a běžky? Vydejte se do lyžařského střediska Hinterstoder, které je ukryté v rakouských Alpách. Zaplatíte jen 680 korun za celodenní lyžování. Na místo budete dopraveni luxusním autobusem. Sjezdovek napočítáte šestnáct a 90 procent z nich je uměle zasněžovaných. K dispozici je jedna kabinová lanovka, dvě sedačky, devět vleků. Platnost poukazu: je 18. února 2012 nebo 3.  března 2012

Zalyžujte si v Jeseníkách

Pojeďte na čtyři dny do Jeseníků a užijte si podmanivou atmosféru těchto hor. Čekají vás tři noci v penzionu Hubert v Karlovicích, přímo v srdci panensky čisté přírody. Ať už dáváte přednost běžkám nebo sjezdovkám, v Jeseníkách si užijete obojího. Navíc můžete navštívit lázeňské město Jeseník, několik zámků a největší vodopády v České republice. Voucher stojí 999 korun a je v něm ubytování na čtyři dny (tři noci) pro jednoho v penzionu, snídaně je v ceně. Poukaz platí od 9. února do 31. května 2012.


 

 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama