reklama

V březnu dorazí král popu Michael Jackson!

Milovali jste Michaela Jacksona? Zajděte na novou Show Forever King of Pop a připomeňte si jeho největší a nesmrtelné hity

Foto: Žena

Milovali jste písničky Michaela Jacksona? Oslavte čtyřicet let jeho kariéry s živou show Forever King of Pop. Už brzy v České republice.

Nemáte program na poslední březnové dny? Zavzpomínejte na největší hity popové ikony Michaela Jacksona. Od jeho smrti uplynuly už tři roky, ale lidé na něj jen tak nezapomenou. O tom svědčí i fakt, že show Forever King of Pop vyprodává haly po celém světě.

Na co se fanoušci mohou těšit?

Dvouapůlhodinové představení probere to nejlepší z čtyřicetileté kariéry Michaela Jacksona. Atmosféra živého vystoupení podpořená imitátorem, který se od skutečného krále popu neliší téměř ničím, dotahuje zážitek z koncertní show téměř k dokonalosti, jakou si užívali návštěvníci koncertů samotného Jacksona. Během večera se na jevišti vystřídají různí zpěváci, gospel choir, tanečníci, kaskadéři, živá skupina. To vše bude podpořené velkoplošnou videoprojekcí, nádhernými kostýmy a výpravnými kulisami.

Hity nikdy nezemřou!

Na koncertu tak zazní všechny známé popové skladby včetně Billie Jean, Beat It, Thriller, Bad, ABC, I Want You Back, Black Or Whit, I Just Can´t Stop Loving You, Blood On The Dancefloor a mnoho dalších. Všichni, kdo milují Michaela Jacksona budou na závěr večera opravdu odměněni. Závěrečnou show bude autentická pódiová prezentace videoklipů k hitům Thriller a Smooth Criminal.

Lístky je možné zakoupit v předprodeji u společnosti Ticketportal. Turné po České republice zahrnuje čtyři vystoupení v Tesla aréně Praha, v hale Vodová Brno, hala Lokomotivy Plzeň a hale Sareza Ostrava. Jednotlivé show budou k vidění 27 března, 29. března, 30. března a  31. března.

 

 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama