reklama

Módní policie na TýTý 2012: Kdo byl za hvězdu a kdo za burana?

Včerejší večer probíhal ve znamení slavnostního předávání televizních cen TýTý 2012. Kolem pražského Divadla na Vinohradech, kde se vše odehrávalo, se to hemžilo českými celebritami.

Karel Gott dorazil jak jinak než se svou manželkou Ivanou, která si oblékla modré šaty z dílny české módní návrhářky Beaty Rajské. Mistr se sladil modrou kravatou a kapesníčkem. A stejně jako loni si vysoká Ivana musela obout baleríny bez podpatků, aby svého manžela nepřevyšovala. Prohlédnout galerii
Karel Gott dorazil jak jinak než se svou manželkou Ivanou, která si oblékla modré šaty z dílny české módní návrhářky Beaty Rajské. Mistr se sladil modrou kravatou a kapesníčkem. A stejně jako loni si vysoká Ivana musela obout baleríny bez podpatků, aby svého manžela nepřevyšovala. | Foto: ISIFA

Velkolepé příchody osobností českého showbyznysu pokazilo snad jen deštivé počasí, a tak se nutným módním doplňkem stal mnohdy i obyčejný deštník.

Stejně jako v případě hudebních cen Anděl nebo Českého slavíka stalo se i předávání pozlacených zrcátek pro mnoho českých celebrit příležitostí, jak se ukázat v tom nejlepším světle. Někdo s tím neměl sebemenší problém, jiní se naopak dokonale znemožnili.

Komentář: Ceny TýTý jako trapárna roku? Omyl, Karel Šíp je bůh!

Většina přítomných dam zvolila pro tuto příležitost dlouhou róbu a mottem večera se stalo heslo: "čím jednodušší, tím lepší". Našly se ovšem i výjimky, které mermomocí musely ukázat svoje obnažené nohy a působily tak trochu lacině. Nakonec to ale vypadá, že se slavné české ženy umí oblékat čím dál lépe. Jen pánové nám tak trochu pokulhávají a s módou si zatím hlavu příliš nelámou.

Doporučujeme: Karel Gott konečně sesadil Michala Davida! Trvalo mu to tři roky

Chcete vidět, kdo se stal hvězdou večera a kdo se totálně znemožnil? Pak máte možnost prohlédnout si ty nejvýraznější modely večera v naší fotogalerii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Obrazem: Podívejte se na momentky ze zákulisí TýTý 2012

Česká Miss 2013: Komu to slušelo a kdo se znemožnil?

Faux pas na TýTý: Vulgární Basiková šokovala celý sál!

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama