reklama

Vy ještě nevaříte nahá? Tady je inspirace

Prohlédnout galerii
Foto: Profimedia.cz

Na internetu a na sociálních sítích vzniká stále více stránek, kam ženy nahrávají nejen své recepty, ale i fotky, jak vaří. A jsou u toho nahé. A vlastně to nejsou jen ženy, najdete tu i nahé muže, kteří se chlubí svým výtvorem.

Jedním z prvních blogů s podobnou tematikou je Naked Vegan Cooking, který založily dvě dívky a jeden chlapec, kteří v Británii sdílí společné bydlení. 

Chtěli propagovat nejen veganskou stravu, ale také přirozenou lidskou nahotu, která není upravená photoshopem, jak je to v současnosti zvykem. Kromě toho ale web, na který dnes už posílají své příspěvky lidé z celého světa, slouží jako bohatá zásobárna receptů s podrobnými návody, ale vlastně i lidských příběhů.

Čtěte také: Potřebujete zvednout sebevědomí? Svléknout a vyfotit!

Zdá se vám kombinace receptů a vaření nesmyslná? Na první pohled máte pravdu, ale existuje vcelku logické vysvětlení. Především v angličtině se totiž užívá termín nahé jídlo (naked food) a nemá vůbec nic společného s oblečením. Jde o životní styl podobný vitariánství.

Například jíte jídlo v jeho přirozené, nikoli upravované podobě. Jíte to, co vyrostlo přirozeně, bez pomoci nejrůznějších hnojiv a chemikálií. Jíte čerstvé, sezónní a také lokální potraviny, které nemusely růst ve sklenících nebo cestovat přes půlku světa. Když už něco například tepelně upravujete, tak jen minimálně, o dochucování ani nemluvě.

Teď už to celé dává o něco větší smysl, že? Každopádně ať už se s tím ztotožňujete či nikoliv, pohled na fotogalerii plnou krásných nahých kuchařek vám jistě neuškodí. Mimochodem, prý je to skvělé na zvýšení sebevědomí...

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Tohle o vás prý prozradí váš účes. Poznáváte se?

Nehodlám jen uklízet a vařit. A proto jsem stále single

Nejvlivnější módní bloger? Obyčejný pes

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama