reklama

spalovače 5

Prohlédnout grafiku
Foto: Profimedia.cz

Spalovače tuku existují! I když je můžete koupit v koncentrované podobě v lékárně, nacházejí se i v přirodních látkách různých potravin. Co tedy jíst, abychom zhubli?

Že vláknina zbavuje naše tělo přebytečných tuků tím, že umožňuje jejich vylučování, asi víte. Známé jsou také účinky koření, jako jsou pálivé chilli papričky, skořice nebo zázvor. Spalování podpoří také další osvědčené látky, jako je koenzym Q10 či vitaminy skupiny B.

Ty méně známé jsou účinnější - podívejte se na ně a jejich fungování u jednotlivých obrázků. Nezapomeňte, že podporují využití tuků (a cukrů) v buňce především pro práci svalů. Proto bohužel fungují jen tehdy, když se zároveň s nimi hýbáte.

Senzaci vyvolaly tzv. brazilské borůvky - bobule acai. Neobsahují  konkrétní účinnou látku, ale neobvyklou kombinaci antioxidantů, nasycených mastných kyselin, aminokyselin a dalších látek, které společně přispívá k přirozenějšímu zpracování potravy, spalování tuků a nastartování metabolismu. Acai berry má navíc schopnost znatelně snižovat chuť na jídlo.Dodá energii, ale přitom zpomaluje ukládání tělesného tuku. 
 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Zánět močových cest: 5 pravidel prevence

Jak snížit krevní tlak i bez léků?

Hubnutí po padesátce - nic není nemožné

reklama
reklama
reklama