reklama

Zhubněte s herní konzolí Xbox 360

Zhubněte dík nové technologii Kinect pro Xbox 360. Herní konzole, která vás donutí se hýbat

Foto: Microsoft

Nová technologie Kinect pro Xbox 360 zvedne z gauče nejen děti, ale i dospělé. Díky pohybovému senzoru, není třeba ovladač. Zacvičit si můžeme fitness hry, taneční hry, a nebo si vyzkoušet lekce Zumby.

Kinect je vhodný pro děti, které vysedávají u počítačových obrazovek nebo se válí u televize. Pokud už vlastníme Xbox 360, dokoupení Kinectu nás vyjde na částku tři a půl tisíce korun. Jednotlivé hry pak pořídíme kolem tisíci koruny jednu. Vybírat si můžeme z her, které se zaobírají fitness posilováním.

Dětem se určitě bude líbit hra, která je naučí, jak tančit na diskotéce. Stačí si jen stoupnout před obrazovku a spustit hru. Vše se ovládá rukama. Lektor ukazuje jednotlivé taneční prvky, které musí hráč opakovat. Po dokončení lekce, následuje zopakování celé písně se všemi kroky.

Ženy by mohlo zajímat trénování Zumby. Pokud patří k těm, které se nerady nakrucují před ostatními, je to ideální způsob, jak si pořádně a pod vedením zacvičit. Hra, která se věnuje Zumba tanci obsahuje nejoblíbenější písně trenérů z celého světa. Snadno se naučíme všechny taneční kroky a prvky, do kterých se zapojí celé tělo. Už základní úroveň lekce je na kondici poměrně náročná a donutí tělo spalovat přebytečné tuky.

Pokud si budeme po pár lekcích už natolik jistí, můžeme si dát vystoupení, kde se jednotlivé prvky budou střídat a prozkouší naši učenlivost. Kinect pro Xbox 360 je ideální zábavou pro celou rodinu v momentě, kdy je venku ošklivé počasí, nebo pro přátele, kteří se chtějí pobavit. 

Zumba fitness stojí tisíc padesát korun. Zumba program spojuje rytmické taneční kroky se sexy latinskou hudbou. Zlepšit se můžete až na úroveň instruktorů Zumby Tanya Beardsleye a Giny Grant. Zumba fitness přináší třicet tanečních choreografií, při kterých je snadné zapomenout, že cvičíme.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama