reklama

Zhubněte s novým tanečním cvičením Fitjazz

Jak se nejlépe hubne? Tancem! Vyzkoušejte novinku fitjazz a zformujte postavu do plavek!

zumba
zumba | Foto: Isifa/Thinkstock

Jaro už je tady a mi shazujeme přebytečné kilogramy. Vyzkoušejte nové cvičení fitjazz a spalujte své kalorie. Tanec a posilovací cviky zaručují zformovanou postavu do plavek.

Ženy v poslední době propadly kouzlu zumby. Zábavná forma sportu v podobě tanečních kroků. Nyní se ve fitness centrech a tanečních školách cvičí novinka - Fitjazz. Probuďte metabolismus pomocí zábavného tance, který se inspiroval jazzem.

Začít s novinkou se vyplatí

Tanečně kondiční cvičení je určené pro ženy, které na své postavě chtějí zapracovat pomocí zábavného a tolik milovaného tance. Fitjazz je vhodný pro dámy v každém věku a je jedno, zda uběhneme maraton, nebo s cvičením začínáme.

Zakladatelka Helena Peerová se rozhodla, že připraví vhodné cvičení pro dámy středního a vyššího věku. Pohyby při fitjazzu jsou vhodné především pro vyšší věkové kategorie.

Zamilujete si Armstronga i Sinatru

Popová a rychlá rocková hudba nemusí sedět každé, proto se při Fitjazzu soustředili na jazzovou a soulovou hudbu. Cílem cvičení je radost z pohybu a tance. Celkové zlepšení kondice při tvarování postavy už jsou jen vedlejší produkt. Kroky jsou snadno naučitelné, proto budete mít dobrý pocit z rychlých pokroků.

Fitjazz je cítit po celém těle

Tento druh sportu využívá taneční techniku pro ovládnutí jednotlivých svalových skupin. Nejvíce se soustředí na dolní končetiny, které posiluje a tvaruje. Posilovací část se zaměřuje na břicho, hýždě a paže. Při tanci všeobecně dochází k uvolnění bolesti zad, které je způsobené přílišným stažením zádových svalů.

Kromě svalů, získáte vyšší rozsah pohybu v kloubech a pružnost páteře. Cvičení se soustřeďuje na speciální způsob postavení chodidla, které ovlivňuje držení těla. Tempo Fitjazzu je středně rychlé a zvládnou ho i děti.

 

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama