reklama

Chcete cvičit, ale máte miminko? Víme jak na to!

Chcete zhubnout nějaká kila po porodu? Vydejte se na cvičení s kočárky JakFIT 4Mums! Víme víc!

Foto: Profimedia

Máte za sebou porod a čeká vás shazování přebytečných kilogramů? Nevíte, jak to skloubit s malým dítětem? Vydejte se na cvičení s kočárky, outdoor fitness program pro maminky.

Potřebujete spálit nějaké kalorie? Zkuste kondiční cvičení, kde se střídá aerobik s posilovacími prvky. Posílíte kondici a zpevníte celé tělo. Jaro přímo láká k tomu, abychom začali formovat postavu. Udělejte něco pro sebe a přijďte si zacvičit.

Co na vás čeká?

Jde o kondiční kombinované cvičení, které střídá aerobní aktivity s posilovacími prvky. Vše působí na zvýšení kondice a zpevnění celého těla. Kdo by nechtěl vytvarovat postavu před nastávajícím létem, když nás čeká promenáda v plavkách u bazénů nebo na dovolené u moře. Zatímco miminko v kočárku bude spát nebo pozorovat okolí, příjemně si zacvičíte a budete se cítit lépe.

Kdy a kde?

Cvičí se venku v krásném prostředí Královské obory Stromovka, na čerstvém vzduchu a v zeleni. S sebou je třeba vzít chuť do cvičení, vaše miminka v kočárku, která budou během lekce stále s vámi. Dorazte na lekci JakFIT 4Mums. Protáhnete se, zpevníte tělo, zvýšíte kondici, vyplavíte endorfiny a zlepšíte si náladu. Proč sedět doma, když pro sebe můžete něco udělat. K příjemnému cvičení přibudou nové kamarádky v podobě dalších maminek, které žijí aktivně.

Vybrat si můžeme z různých lekcí, které jsou pro maminky s kočárky, všestranný trénink, formování postavy nebo dokonce osobní trénink. Lekce v délce 60 minut nás vyjde na 150 korun. Můžete si také zakoupit výhodnou permanentku na pět lekcí za 600 korun. Permanentka platí dva měsíce. Pět osobních tréninků pak vyjde na 2250 korun.

Cvičit můžete nejen ve Stromovce, ale také v Proseckém parku Přátelství. Ve Stromovce můžete cvičit v úterý a ve čtvrtek. Časový harmonogram najdete na www.jakfit.cz. Prosecký park nabízí hodiny jen v pondělí.

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama