reklama

Domácí CRP test chrání vaše zdraví před antibiotiky

Domácí CRP test chrání zdraví. Snadno a rychle ověří o jakou jde nemoc a doporučí antibiotika

Novinkou na trhu je domácí CRP test, který velmi rychle určí, zda jde při nachlazení o bakteriální nebo virovou infekci. Během pár minut doma zjistíte, zda je třeba nasadit antibiotika či nikoliv.

CRP test zjišťuje hladinu C-reaktivního proteinu. Takové vyšetření bylo možné dříve absolvovat jen u lékaře. V dnešní době se stává, že antibiotika na tělo nefungují. Jde o to, že je lékaři často předepisují i v situacích, kdy je tato léčba naprosto zbytečná.

Pomocí CRP testu zjistíte, zda je třeba organismus léčit. Snadno odhalí rozvíjející se záněty. Při léčbě je možné sledovat účinnost již nasazených antibiotik. V případě virové infekce je možné odmítnout antibiotickou léčbu, která je v tomto případě zbytečná. Budete mít své tělo pod kontrolou a snížíte riziko, že váš organismus si vypěstuje odolné klony bakterií, na které by léčba nefungovala.

Balení obsahuje CRP test, kapátko pro aplikaci vzorku na test, odběrovou zkumavku, plastovou mikropipetku na krev, extrakční roztok v plastové lahvičce. Poslední součástí balení je lancetové pero, které slouží k snadnému a bezbolestnému provedení vpichu. V krabičce, která stojí osm set šedesát korun je celkem deset kusů celých testů. Jako vánoční nabídku přichystala společnost tři balení plus jedno zdarma. 

Pro snadnou manipulaci je možné prohlédnout příbalový leták, nebo si návod projít na internetových stránkách crptest.cz .

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama