reklama

Detoxikace musí jít do hloubky. Jinak nemá cenu

Účinná řízená detoxikace - biorezonance pomáhá Zdeňce Pohlreichové. S čím může pomoci vám?

Foto: Isifa/Thinkstock

Detoxikace je dnes v módě. Očistné doplňky, zelené potraviny, diety ani výplachy ale nefungují na mikrobiální ložiska, těžké kovy nebo hluboko uložené toxiny v tkáních.

Jsme totiž pod palbou: negativní vlivy na nás působí ze všech stran. Nejenže narušují samočistící schopnosti těla, ale zároveň dochází k postupnému usazování těchto látek v organismu.

Jedy všude kolem nás

"Pokud se začnou tyto látky v těle hromadit, dochází k ovlivnění metabolismu, imunity či biochemických pochodů (například tvorba hormonů či různých druhů enzymů) a objevují se problémy, jako jsou alergie, ekzémy, astma a mnohé jiné," říká Lukáš Bulín z centra biorezonance NaturoMed.

Doporučujeme: Umírá se na jídlo, varují lékaři. Riziko roste s oteplováním

Další toxické látky vznikají jako odpad při metabolických dějích. Asi nejznámějším je kasomorfin, který vzniká při trávení mléčné bílkoviny a někdy je dokonce nazývaný jako supertoxin. Podobně jako gluten narušuje především nervový systém, takže dochází k jeho poruchám.

Tento supertoxin velice často porušuje části mozku, které rozhodují o kvalitě imunitního systému. Dalšími jsou například puriny vznikající při trávení masa nebo již zmíněný gluten, tedy pšeničný lepek.

Imunní před imunitou

Samostatnou kapitolou, tou nejsložitější, jsou pak mikroorganismy. Bakterie, plísně a viry, které mohou v takto stresované a toxicky zatížené tkáni kdekoli v organismu a v jakémkoli orgánu vytvářet infekční ložiska.

"Jde v podstatě o jakési kolonie, které jsou kryty hlenovým obalem a jsou tak chráněny před útoky imunitního systému a často i před léky," přibližuje Jana Peffková, odbornice na řízenou detoxikaci. Jejich největší zákeřností je produkce mikrobiálních, tzv. organických toxinů, které vznikají v důsledku jejich metabolismu a zaplavují a oslabují celý organismus.

Ložiska se různě přesouvají z řídících orgánů na ty podřízené a šíří se dál do organismu. "Organické toxiny nacházíme také v těch částech mozku, které odpovídají za řízení imunity, jakoby naši kolonizátoři přesně věděli, kde postavit důležitá ložiska, oslabit tím imunitní systém a lépe tak unikat jeho pozornosti a aktivitě," upozorňuje terapeutka.

Jděte do hloubky

Detoxikační doplňky a různé postupy ale ulevují pouze lokálně, například očistí střevo nebo nosní dutiny, případně zredukují tukovou tkáň. "Neporadí si s mikrobiálními ložisky, těžkými kovy nebo hluboko uloženými toxiny v tkáních," varuje odborník na řízenou detoxikaci Lukáš Bulín. 

Náš tip: Detox pro plíce: Čím se zbavit kašle i po cigaretách

Právě tam však zabírá biofrekvenční terapie, která dokáže negativní prvky uvolnit z tkání a následně je odvést z organismu vylučovacími orgány. Biorezonanční metoda se používá více než 25 let a pomáhá v oblastech alergie, řízené detoxikace, hubnutí i vitality. Oblíbené jsou protikuřácké terapie, které mají úspěšnost až 80%. Přispívá také k omezení škodlivých vlivů stresu.

Jediný certifikovaný přístroj je registrován jako zdravotnický prostředek. Vyhledává v organismu patogenní frekvence a následně je upravuje pomocí elektromagnetického vlnění. Využívá ji třeba i manželka známého kuchaře Zdeňka Polreichová, které tato metoda pomáhá vyrovnat se s následky chemoterapie při léčbě rakoviny.

Detoxikujte řízeně

Důležitá je však příprava organismu. "Při ní se zaměřujeme hlavně na lymfatický systém, ledviny a játra, abychom předešli nebo minimalizovali takzvanou detoxikační krizi. Ta vzniká, pokud tělo nemůže uvolněné toxiny vyloučit. Jestliže tedy vylučovací orgány na detoxikaci pomocí biofrekvenční terapie nepřipravíme, toxiny si mohou cestu ven razit například kůží a může se tak objevit ekzém nebo například akné, případně stavy podobné chřipce, jako jsou bolesti hlavy, svalů a kloubů či průjmy," varuje Jana Peffková.

Proto je velice důležité otevřít a následně zprůchodnit detoxikační cesty tím, že vylučovací orgány posílíme pomocí frekvencí a tím jim dáme informaci, jak by měly správně fungovat. Detoxikace je dlouhodobý proces a je nutné dodržovat obecná doporučení - zamezit překyselení organismu, udržovat zdravý zažívací systém, upravit stravu a pitný režim. Důležitý je přirozený pohyb, umění relaxace a harmonizace našich vztahů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 kroků k efektivní očistě jater

Proč si po čtyřicítce pořídit mladšího kolouška?

Ženská obřízka i v Evropě? Častější, než byste řekli

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama