reklama

Sex bez penisu? Muž měl v posteli přes stovku žen

Nejčastější noční můrou mužů je prý přijít o penis. Andrew s ní žil téměř 40 let - penis neměl od narození.

Foto: Profimedia.cz

Světová média už týdny žijí příběhem Andrewa Wardlea (urostlého pohledného chlapa), který se chystá na operaci, při níž získá penis. Muž z britského Manchestru totiž žádný nemá. V tom ale ta senzace není.

Takových operací provádějí urologové a plastičtí chirurgové dnes a denně desítky, ne-li stovky. Jde o sérii zákroků v průběhu několika měsíců, při níž se nový a penis vytvoří z kožního štěpu na předloktí nebo v tříslech za použití kůže, cév a nervů. Bohužel však nebývá plně funkční.

Bude fungovat po všech stránkách?

Na internetu také můžete najít "zábavné" obrázky, jak pěstovaný pohlavní orgán "trčí" na stehně. V Bratislavě loni při léčbě 13letého Petra využili dokonce tkáně z ucha. Zavedené operační postupy se použivají třeba při chirurgické změně pohlaví, po úrazech nebo při genetických deformacích, jako tomu bylo i u bratislavského případu.

Doporučujeme: Video: Ženy mají nakreslit ideální penis. Jsou upřímné!

Případ Andrewa Wardlea  je však jiný. Především v tom, že lékaři slibují, že při průlomové operaci vytvoří skutečně po všech stránkách funkční mužský pohlavní úd. Ale je tu ještě něco ...Andrew (39) vypadá a chová se jako normální muž. Působí  zkušeně - včetně sexuální stránky, a ne náhodou. V posteli měl prý celou stovku žen!

Otázka času

Většina si však jeho zásadního nedostatku vůbec nevšimla! Jen některé z nich zjistily, že "ho" nemá, a jen asi pětina vnímala nějaký problém. Většina si však vůbec nestěžovala. Definitivně se tak potvrdila známá pravda, že na velikosti nezáleží. A možná ještě jedno rčení, poněkud vulgární: dokud jazyk, prsty mám, za chlapa se počítám.

"Jen asi pětině žen jsem řekl pravdu. Vysvětlit nové přítelkyni něco takového je těžké, ale když jsem nějakou měl, brala to velmi dobře. Ale jednou jsem dostal také pěstí do obličeje. Asi se naštvala, protože si myslela, že jsem ji obelhal. Ale tohle není věc, kterou někomu můžete říct rovnou," vyprávěl Andrew v televizním pořadu This Morning. Některé z žen, které prošly jeho postelí, byly jen záležitosti na jednu noc, s jinými měl delší vztahy. Vždy však věděl, že konec je jen otázkou času.

Unikátní případ

Pracovník bezpečnostní agentury Wardle své tajemství skrýval i před svými blízkými. Narodil se s širším postižením - tzv ektopickým močovým měchýřem, který se během děložního vývoje vytvořil mimo jeho tělo. Jde o vzácnou poruchu, vyskytuje se s četností jeden případ na pět až šest miliónů narozených chlapců.

Přečtěte si: Potřebujete nový penis? "Výměna" je už možná

Při operaci v dětství mu lékaři měchýř uložili na správné místo v těle, takže mohl bez problémů močit. Varlata sice měl,  ale penis se mu nevytvořil - odborně se tomu říká penilní ageneze. Musel se naučit žít bez něj. A zvládl to evidentně docela dobře. První dívku měl v sedmnácti, ta jeho postižení pochopila a chodila s ním čtyři roky. Dnes už několik let žije s přítelkyní Fedrou

Konec tajností

Život s postižením však od něj žádal hodně přetvářky a skrývání. Problémy někdy překonával drogami, občas uvažoval i o sebevraždě. Teď už má prý tajností plné zuby. 

Na otevřenost se zřejmě bude muset opravdu připravit. Mimořádný medicínský případ bude jistě ostře sledovaný. Po sérií tří zákroků, kdy mu vytvoří lékaří nový penis z kůže, cév a nervů předloktí, mu budou implantovat i speciální pumpu, která má umožnit všechno to, co běžní muži považují za samozřejmost. A svět to bude chtít vidět...

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Malý penis: Kdy je to fakt problém?

Hubnutí muži versus ženy: Najdi 5 rozdílů a znič tuk

Co udělá v těle borelióza? Nebezpečí na 8. stupni

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama