reklama

Velký průvodce cvičením: S námi zhubne každý!

S novým rokem začínají mnohá nová předsevzetí. A každý si předsevzal a potřebuje něco trochu jiného. Co ale potřebuje každý? Aby jeho tělo fungovalo, optimálně ovšem ve spojení se zdravím duchem a svěží myslí. Přijměte proto pozvání do "encyklopedie" cvičení, v níž si vybere každý takovou činnost, aktivitu a pohyb, který mu vyhovuje nejlépe

Foto: Profimedia.cz

S novým rokem začínají mnohá nová předsevzetí. A každý si předsevzal a potřebuje něco trochu jiného. Jeden či spíše jedna chce a potřebuje zhubnout - rovněž z vícero důvodů. Jiní by rádi novou práci, některé páry si přejí, ať už se jim letos podaří otěhotnět, jiné zase ať se jim daří v podnikání a mohli si tak splnit další sny. Přání i předsevzetí jsou různá.

Co ale potřebuje každý?

Aby jeho tělo fungovalo, optimálně ovšem ve spojení se zdravím duchem a svěží myslí. Přijměte proto pozvání do "encyklopedie" cvičení, v níž si vybere každý takovou činnost, aktivitu a pohyb, který mu vyhovuje nejlépe.

Orientujete se ve všech novinkách moderního cvičení?

Víte, že jsou taková vychytávky při nichž se zrelaxujete a zároveň posílíte tělo, protáhnete svaly i šlachy a osvěžíte, uklidníte svou mysl?  Stačí kliknout na jednotlivé linky a dozvíte se víc!

Trocha funkčnosti aneb Tělo jako ze škatulky:

Zpevněná nejhlubší vrstva svalů by měla být cílem nás všech, kteří chtějí mít tělo, které funguje. Vybírejte lekce, které jsou zaměřené nejen na povrchové svaly, ale právě na hluboký stabilizační systém (tzv.core), kombinují cviky na více svalových skupin najednou a zároveň se pohybujete v aerobní zoně, kde spalujete přebytečné tuky. Úspěch je zaručen.

Body and Mind aneb Očista vašeho ducha a zelená štíhlým svalům:

V tolik uspěchaném světě plném vysokých nároků je lekce v meditačním duchu alfou a omegou úspěšného života. Proto neváhejte do svého týdenního režimu začlenit špetku jogy, pilates nebo samotné meditace.

Cardio aneb špetka dřiny a spousta zábavy:

Po kalorických Vánocích a bujarém Silvestru většině z nás přijde vhod shodit nějaké to přebytečné kilčo. Aerobní zona, ve které spálíte tuky je zaručena a radost z vyplavených endorfinů na sebe nenechá dlouho čekat.

Taneční kreace ane Ladnost sama v každém okamžiku:

Kdo se bojí (choreografií), nesmí do dance lekce. A kdo oplývá kreativním duchem, neměl by na taneční class nikdy chybět. Nejen, že vyplavíte endorfiny, zformujete tělo, ale ladné pohyby pohladí po duši - navíc v kombinaci s krásnou hudbou.


"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama